ALARMANTNO! ZOLU IZVELI IZ ZADRUGE! PRODUKCIJA MU DALA ULTIMATUM! “ILI ĆEŠ BITI SA MILJANOM KULIĆ ILI LETIŠ NAPOLJE” KULIĆEVA MU PRE DVE NEDELJA ZAPRETILA!

Podelite članak

Proteklo veče u rijaliti show programu “Zadruga” došlo je do nekoliko incidenata ali oni koji se izdvajaju su svakako, kao i uvek bili delo Miljane Kulić koja je po zna koji put “ludijala” po Šimanovačkom imanju.

Kulićeva je videviši da Lazar Čolić “Zola” nije u Beloj kući sa razlogom počela da histeriše dozivajući produkciju da i nju izvede sa imanja kao što su to uradili sa Zolom.

Nišlijka je, podsetimo se pre dve nedelje u svađi sa Zolom zapretila da će za dve nedelje ići kući. Mnogima je to promaklo ali svakako nije našoj redakciji koja je putem dobro obaveštenog izvora dobila uvid u sinoćnja dešavanja van samog rijalitija.

Naime, Zolu su izveli iz Zadruge kako bi sa njim obavili ozbiljan razgovor i postavili mu ultimatum koji neće tako lako odbiti.

“Lazar je sinoć sproveden na razgovor sa najbližom saradnicom Milice Mitrović te mu je predočeno da će po ko zna koji put morati da se pomiri sa Miljanom ukoliko želi da bude isplaćen i da mu ne bude nameštena diskvalifikacija ili prekršaj”- počeo je izvor za TREND

“Nije njemu Miljana nekoliko puta bez veze pretila i nije “Velika šefica” bezbroj puta progledala njoj kroz prste, sve to ima svoj konačni cilj a on nije dobar ni za Miljanu ni za Lazara samo što oni to još uvek nisu shvatili a verujem da neće”

“Rečeno mu je mora da se pomiri sa njom, ne moraju da budu zajedno dugo ali zbog programa mora da je trpi nekok vreme pa onda opet mogu da raskinu i tako u krug jer se Miljana žalila da je ni jedan sem Zole ne želi u smislu devojke, jadan dečko”- zaključio je izvor za našu redakciju

 

Facebook Comments

Kategorije