ANKETA! ZA 4 DANA IZLAZI LUNIN NOVI SPOT I PESMA “U LJUBAVI LUDA”! ŠTA VI MISLITE, DA LI ĆE IMATI VIŠE PREGLEDA OD KIJINE POSLEDNJE PESME “SANJAM”! ?

Podelite članak

Internet mreže su se danas usijale u regionu kada je Luna Đogani “izbacila” teaser za novi spot i pesmu “U ljubavi luda” da je samo za nekoliko minuta na youtube-u dobila nekoliko desetina hiljada pregleda za deo spota koji traje svega nekoliko sekundi.

Sa druge Strane pre nešto više od dve nedelje, Kija Kockar je takođe izbacila novi spot za pesmu “Sanjam”, spot koji je protekao uz niz kontroverzi i navoda da je kopiran i ukraden no pevačica se nije obazirala na optužbe ali po svemu sudeći čini se da je za tu pesmu i za taj spot sve stalo pošto Kijina pesma trenutno ima 3.000 000 pregleda što je zanemarljivo za Luninih 13.600 000 koliko broji njena prva pesma “Deveti krug.

Da li je za Kockarevu ovo samo loš period ili je to realna brojka i da li će Luna Đogani sa svojim novim spotom ali i pesmom “U ljubav luda” imati više pregleda od Kije Kockar, ostaje nam da vidimo ali niko nam neće zameriti da već unapred “opipamo puls” naroda i zato odgovorite na pitanje u ANKETI koja se nalazi ispod ovog teksta: “Da li će novi spot Lune Đogani imati više pregleda od spota “Sanjam” Kije Kockar”

"Da li će novi spot Lune Đogani imati više pregleda od spota "Sanjam" Kije Kockar"
1592 votes · 1657 answers

 

Facebook Comments

Kategorije