ARIANA GRANDE ISKOPIRALA JELENU KARLEUŠU! DIVA OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI PA SE OBRATILA DIREKTNO AMERIČKOJ ZVEZDI!

Podelite članak

Grandeova se pre dva dana na dodeli Gremi nagrada pojavila u istoj toaleti kakvu je Jelena nosila pre nekoliko meseci.

Jelena Karleuša voli da u svemu bude prva, a to joj često i uspeva, pogotovo kad je moda u pitanju, pa je više puta prozivala svetski poznate dame da je kopiraju.

Ovog puta JK prozvala je Arijanu Grande, koja se na dodeli Gremi nagrada pojavila u gotovo identičnoj toaleti kakvu je JK nosila pre nekoliko meseci za snimanje editorijala jednog magazina.

Reč je o raskošnoj bledosivoj haljini s karnerima, u kojoj pevačica pozira sedeći. Baš kao i Arijana. Jelena nije mogla da ostane nema na evidentnu kopiju koju je svetska zvezda napravila. Uz svoj komentar, Karleuša je postavila i fotografije: svoju iz oktobra 2019. i Arijaninu od pre dva dana:

“Hej, zdravo! U redu je imati istu haljinu, ali ako je haljina rađena po meri… Razumem da je Arijanina haljina delo Đ. Valija, što je još zanimljivije. Ali nije OK, ne zbog mene, već zbog Amine Hasanbegović, koja je napravila originalnu haljinu.”

I dok svetski mediji bruje o odličnoj toaleti slavne pevačice, JK nije mogla da ne istakne da je korak ispred nje kad je reč o modi.

Facebook Comments

Kategorije