BEZOBRAZLUK! EDIS FETIĆ PRIZNAO! “NE KAJEM SE” GOSPODINA TORTU BOLI D#PE ŠTO JE VARAO I ŠTO VARA SVOJU SUPRUGU ZILHU! JAVNOST ZGRANUTA!

Podelite članak

Proteklog dana kod poznate voditeljke Sanje Marinković u emisiji “Magazin IN” gostovali su pored ostalih Dragana Mitar i Edis Fetić koji su upali u oko javnosti nakon javne prevare njegove supruge ali i njenog supruga. Iako su oboje u zakonitim brakovima, Edo i Dragana konstantno razmenjuju nežnosti u Zadruzi.

Voditeljka Sanja Marinković upitala je svoje goste da li je tačno da ne postoji muškarac koji će odbiti da vodi ljubav sa devojkom koja mu se dopada, a onda je Edo svojim odgovorom izazvao veliku reakciju svih prisutnih.

– Zavisi ako je u vezi, ako je u vezi onda ne – rekao je Edo.

– Neka si ti rekao, stvarno… U vezi ne varaš, a u braku varaš. To je baš iskusno – poručila je Sanja Edu.

zadruga

– Neverovatno, on sve kaže, a uradi drugačije. To znači da u praktičnom delu priča jedno, a radi totalno nešto drugo. Jako je kontradiktoran. On sve zna da objasni, ali kada treba to da primeni, to je totalno drugačije. Sve ovo što je on rekao, to je super, ali samo da nije ovo njegov primer – rekla je Dragana.

– Ja radim onako kako želim, radim ono što mi se radi. Nikada sebe nisam sputavao – dodao je Fetić.

 Ti znaš šta je moralno prihvatljivo, ali znaš i šta su neki tvoji nagoni i želje. A da li razmišljaš u tom trenutku da ćeš nekoga da povrediš emotivno možda? – upitala je Sanja, misleći na Edisovu suprugu Zilhu.

– Pa ne razmišljam – rekao je Edo.

– A znaš da je to sebično? – dodala je voditeljka.

– Znam, kako ne? Previše sam sebičan – izjavio je zadrugar.

I ti potpuno sebe opravdavaš? – nastavila je Sanja.

Kajem se za nešto što ne uradim, a ono što uradim, za to se ne kajem – izjavio je Fetić.

Facebook Comments

Kategorije