BLAM ZA BLAMOM! ISPLIVALI DOKAZI! NA NASTUPIMA KIJE KOCKAR SKUPI SE SVEGA NEKOLIKO LJUDI! PEVAČICU KRITIKUJU I ZBOG LOŠEG PEVANJA! DA LI JE OVO ZNAK ZA KRAJ KARIJERE?! (VIDEO)

Podelite članak

Pobednica prve sezone rijaliti show programa “Zadruga”, danas pevačica Kija Kockar je polovinom prošlog meseca otputovala na svoju prvu Američku turneju kroz koju trenutno nastupa sa kolegama izvođačima, Mirzom Selimovićem i Katarinom Živković.

Kockareva je kako TREND saznaje navodno produžila svoj boravak u Sjedinjenim Američkim Državama uz obrazloženje da joj se iznenada povećao broj nastupa no snimci koji su nedavno postali dostupni javnosti ne govore baš tako, šta više čini se da Kiju sluša svega par ljudi u zemlji koja broji više od 500.000 000 stanovnika.

Na jednoj Instagram stranici su se pojavili blamažni snimci sa nekoliko nastupa, gde se vidi da posećenost baš i nije velika.

Bez obzira što se na njenim nastupima pojavi svega nekoliko ljudi, Kija ne odustaje te peva kao da nastupa pred punom arenom mada su joj mnogi pored toga zamerili na slabim galsovnim sposobnostima.

Da li su ovakvi snimci iscenirani i ne predstavljaju pravo stanje ili je Kijina turneja zaista doživela fijasko, prosudite i sami:

Facebook Comments

Kategorije