“ČEKAM PRINCA NA BELOM KONJU” MILJANA KULIĆ OSTAVILA NOVOG DEČKA PA POSLALA OŠTRU PORUKU SVIMA!? “KONJI NEKA ME ZAOBILAZE” (FOTO)

Podelite članak

Bivša učesnica “Zadruge” Miljana Kulić progovorila je o svojim ljubavnim problemima.

Ona je na društvenoj mreži Instagram otvorila dušu i otkrila kako se oseća kada su u pitanju muškarci.

Rijaliti učesnica priznala je da se uobrazila i da više poštuje sebe, a onda je progovorila i bivšim momcima.

– Mnogo sam se uobrazila i počela da mnogo, mnogo poštujem sebe i da budem mnogo obazriva i probirljiva kada su muškarci u pitanju… Mislim da sam dosta grešila i birala pogrešne partnere. Ispunjena sam u svakom smislu te reči… Predivna porodica, dete, svi smo zdravi i živi, nema li većeg bogatstva? Naravno da ne… Čekam princa na belom konju, a konje bih zamolila da me zaobilaze. Volim vas. P.S. Meni niko ne treba dok imam vas – napisala je Miljana, ali se nije tu zaustavila.

Miljana Kulić

– Legla sam i pre nego što zaspim, počela sam da razmisljam o bivšima i krenula sam redom. Da li je realno da se ja ne sećam nijednog bivšeg, nijedne lepe situacije, poljupca, priče… Nikada u životu, mislim i sigumo znam da bivša ljubav ne može da bude sadašnja, jer kad te neko voli, voli te i u dobru i u zlu i kada je najteže, bori se za tebe i za vašu ljubav. Da li ću ja nekom muškarcu više da verujem, pitam se? Uh, što volim taj osećaj kad nekog volim, ali sumnjam da će se to u skorije vreme dogoditi. Blokirane su mi emocije za muškarce, a srce je zakljucano –  zaključila je Miljana.

Miljana Kulić
Dnevni TREND Magazin/SrbijaDanas
Facebook Comments

Kategorije