CHODA IZVEO MILICU PAVLOVIĆ NA DEJT! OTIŠLI NA PIĆE, PROVOZAO JE KOLIMA A NA KRAJU JE PAO SOČAN POLJUBAC! NAJBOLJI DRUG BAKE PRASETA VAN SEBE! (VIDEO)

Podelite članak

Choda, iliti Danilo Badnjar, kako glasi pravo ime popularnog jutjubera, pozvao je mladu muzičku zvezdu Milicu Pavlović na dejt putem društvenih mreža pre par dana, da bi mu usledio odgovor od nje: “Može odmah?”.

Choda na Instagramu

Malo potom dogovorili su se da se sastanu u jednom prestoničkom lokalu, a Milica nije mogla da veruje da je Choda kasnio punih pola sata.

Miličina objava

– Čoveče, pa da li si ti normalan? Kasniš 30 minuta! – govorila mu je ona, dok se bloger izvinjavao, a sve vreme je snimao kamerom dok su provodili vreme zajedno.

MA OVO JE HIT! REAKCIJA MARIJA BOJIĆA NA NAJNOVIJI BROJ LISTA SKANDAL! ROKANJE!

– Ne znam da l’ sam spomenuo da sam ovaj duks platio 800 evra – kazao je on u jednom trenutku, pa mu je Pavlovićeva rekla: – Jao, sa kim sam ja izašla!

Choda i Milica Pavlović

Kada su popili piće, odlučili su da se provozaju u njegovim kolima, gde su slušali Miličine pesme, ali i numere njenih kolega.

Choda, koji je najbolji prijatelj Bake Praseta, očekivao je poljubac na kraju sastanka, dok je ona odlučila da ga poljubi – ali u obraz.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Facebook Comments

Kategorije