DEA ĐURĐEVIĆ JE I PRE 12 GODINA BILA NA TELEVIZIJI ALI U SASVIM DRUGOJ ULOZI!! DA LI BI STE JE PREPOZNALI!? (FOTO)

Podelite članak

Dea Đurđević je svoju karijeru započela je kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastičnu priliku, da sa svojim kolegom Predragom Sarapom taj program i vodi.

Nažalost, tokom ove godine zbog strašne nesreće koja je zadesila, morala je da napravi višemesečnu pazu, ali, na radost mnogobrojne publike, Dea se vratila na male ekrane.

Ono što je malo poznato je to da je ova lepa Beograđanka čak i pre 12 godina, dok je pohađala srednju školu, vrlo često bila na televizji. Naime, Dea Đurđević je 2007. i 2008. godine bila

redovan gost u publici “Zvezda Granda”. Ona je kroz čelo takmičenje bila podrška prevaču Nemanji Stevanoviću.

Na starim snimcima može se primetiti da je Dea bila jedna od najveselijih i najglasnijih u studiu na Košutnjaku, uvek je skakala, pevala i igrala sa širokim osmehom na licu.

Još tada se moglo primetiti koliko Đurđevićevu kamera voli, njena plava kosa i širok osmeh bili su primamljivi kameri, a i ona je vrlo dobro znala da “flertuje” sa njom.

Nemanja Stevanović lepoj voditeljki nije zaboravio to što je bila uz njega, te se toga prisetio pre nekoliko meseci i pružio joj veliku podršku nakon nesreće.

Facebook Comments

Kategorije