DEMI LOVATO OBJAVILA FOTOGRAFIJU BEZ IKAKVOG FOTOŠOPIRANJA!!! “OVO SAM PRAVA JA, I VOLIM SEBE, PONOSNA SAM NA SVOJ CELULIT” (FOTO)

Podelite članak

Demi Lovato otkrila je kako izgleda bez photoshopa i jasno stavila do znanja da svoje „nesavršenosti“ voli najviše na svetu.

Pop zvezda, koja se u prošlosti borila sa problemima zbog izgleda, a koja je bila na meti internet trolova koji su je prozivali zbog kilaže, napravila je hrabar korak i objavila neretuširanu fotografiju sa odmora.

Iako na fotografiji na kojoj je u bikiniju izgleda kao da je puna samopouzdanja, otkrila je da je trebalo vremena da skupi hrabrosti i objavi ovu fotografiju.

„Ovo je moj najveći strah. Neretuširana fotka u bikiniju. I pogodite – ovo je CELULIT! Muka mi je više prozivki na račun mog tela, zbog kojih sam ostale fotografije morala da obrađujem, kako bi drugi mislili da sam lepa, ali to nisam ja. Ovo sam ja,“ napisala je.

„U svom novom životnom poglavlju želim da budem autentična, a ne da zadovoljavam nečije standarde. Eto me, bez srama, bez straha i ponosna na telo koje se toliko borilo i koje će me tek zadiviti kada jednog dana rodim dete,“ dodala je

„Divan je osećaj da ponovo snimaš, a da ne moraš da se stresiraš ako ne odeš na trening pre radnog dana koji traje 14 sati ili se ustručavaš da pojedeš rođendansku tortu, već svećice duvaš sa lubenice,“ rekla je Lovato i poslala još jednu važnu poruku svetu.

„Ovo sam prava ja! I volim sebe. I vi treba da volite sebe. Sada idem nazad u studio, gde snimam  himnu… Nadam se da će ova poruka inspirisati nekoga da zavoli svoje telo danas.“

Facebook Comments

Kategorije