DOK JE PROTEKLE NOĆI ĐOGANIJEVA NAPUNILA KLUB, KIJA KOCKAR PEVALA ZA SVOJU DUŠU?! KOCKAREVA NASTUPALA PRED PRAZNIM KLUBOM! ZAMOLILA LJUDE DA NE OBJAVLJUJU VIDEA! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Podelite članak

Mislili vi da su se strasti stišale kada je reč o obožavateljima Lune Đogani i Kije Kockar ili ne jedna stvar je sigurna a to je da obe devojke nastupaju redovno no čini se da jednoj ipak bolje ide.

Naime, nemoguće je zaobići sve faktore popularnosti i zato se magazini kao što je TREND i bave estradom, kako bi do samog kraja iztražili temu koja interesuje naše čitaoce a ovog puta to jeste tema vezana za poslednje u nizu nastupe koje su imale Luna Đogani i Kija.

Đoganijeva je protekle večeri odrćžala koncert na kojem je kako se jasno može videti bila velika gužva dok je sa druge strane Kockareva pevala “za svoju dušu” pred praznim lokalom.

Nakon što je isplivao snimak sa Kijom ispred koje nema publike kako TREND saznaje, pevačica je zamolila ljude koji su objavili ta videa da iste i sklone kako ne bi došlo do veće blamaže, uostalom pogledajte i sami kako su izgledali sinoćni koncerti obe pevačice koje su u ratu još od prve sezone rijaliti show programa “Zadruga”

Lunin koncert:

Nastup Kije Kockar:

NE PROPUSTITE! VANREDNO UKLJUČENJE SA MARIO ZNA! NASILJE U ZADRUZI! GDE JE KRAJ!

Facebook Comments

Kategorije