DOSTA JE BILO SKRIVANJA! SENIDAH JE DO SADA KRILA SVOJU INTIMU ISKUSNO ALI JE ODLUČILA DA PROGOVORI O SVEMU! PROGOVORILA O MAJICI I DETINJSTVU ALI I O BIZNISU!

Podelite članak

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Senida Hajdarpašić, izbegava da priča o privatnom životu, dok je sada rešila da napravi presedan i da javnosti otkrije mnoge detalje, koji će zasigurno iznenaditi javnost.

Senidah je rođena u Ljubljani, dok je poreklom iz Crne Gore. Od malena se izdvajala u društvu, a ističe da je sklona eksperimentisanju i da i te kako uživa u tome.

Kada malo bolje razmislim, uvek sam volela da se igram na raj način. Najviše sa garderobom. Uvek sam nešto oduzimala, dodavala, sekla stare stvari, a ponekad i nove. Čak sam i mami govorila da mi sašije garderobu i to već vrlo rano, u detinjstvu – navodi pevačica, ističući ko joj je uzor.

– Odmalena mi je to bila mama. Uvek je bila veoma uredna i elegantna. Volim da vidim jake i ženstvene devojke, ali ne samo zbog odeće, već i stava – kaže Senidah, poznata po hitovima “Slađana” i “Mišići”

Hajdarpašićeva planira da pokrene sopstveni biznis, a u pitanju je osnivanje svoje modne linije. Navodi da je pitanje dana kada će se tako nešto dogoditi.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Iskreno, već od osnovne škole razmišljam o tome – priznaje ona za “Cosmopolitan” i dodaje:

– Uvek kažem za sebe: “Ja sam sve”. Mislim da mogu sve, zato što želim da mislim da nisam ograničena i želim da probam sve.

Facebook Comments

Kategorije