ANKETA! UPRKOS SABOTAŽAMA NOVA PESMA LUNE ĐOGANI GAZI 3 MILIONA PREGLEDA?! DA LI MISLITE DA ĆE BEZ OBZIRA NA SMICALICE USPETI DA PRESTIGNE KIJU KOCKAR?! (VIDEO) (ANKETA)

Podelite članak

Pre nedelju dana Luna Đogani “izbacila” je novu pesmu “U ljubavi luda” i od tada oko same pesme koju su mnogi ocenili kao veliki hit kruže i one mnogo negativnije stvari.

Naime, juče u toku dana isplivala je informacija da najnoviju pesmu Đoganije sabotiraju pojedini fanovi Kristine Kije Kockar a da stvar bude još gora samo nekoliko sati nakon toga dotični jutjuber koji se predstavlja kao Don Petar optužio je Lunu za gašenje njegovog Youtube kanala koji uopšte nije ugašen.

Mnogi su primetili da se ovi napadi dešavaju orkestrirano te su uzvratili na društvenim mrežama a Đoganijeva je nastavila sa redovnim aktivnostima ne obazirajući se suviše na napade.

Bilo kako bilo, izgleda da orkestrirani udari na broj pregleda Luninog novog spota nisu urodili plodom te se Luna samo za jedan dan popela na listi  sa čak milion novih pregleda te došla “zgazila” brojku od 3 miliona.

S obzirom da je Kija Kockar pustila svoju novu pesmu “Sanjam” pre mesec dana, čini se da je Luna u dobroj prednosti jer Kockareva za sada ima svega 3,4 miliona tj 400 000 pregleda više od Đoganijeve a da li će je Luna prestići u narednim danima, ostaje nam da vidimo do tada recite nam vaše mišljenje u anketi koja se nalazi ispod teksta i odgovorite na pitanje “Šta mislite, da li će Luna, uprkos orkestriranim napadima prestići Kiju Kockar po broju pregleda?” 

"Šta mislite, da li će Luna, uprkos orkestriranim napadima prestići Kiju Kockar po broju pregleda?" 
994 votes · 994 answers

 

Facebook Comments

Kategorije