AUU PA KAD PRE?! LUNA ĐOGANI ZA MANJE OD DVA DANA PREŠIŠALA KIJU KOCKAR! NOVI TIZER ĐOGANIJEVE IMA VIŠE PREGLEDA OD KIJINOG KOJI JE AKTUELAN ČAK 3 NEDELJE! (FOTO)

Podelite članak

Koliko god obe pevačice poricale da među njima postoji bilo kakva vrsta nadmetanja, “puls” njihovih obožavalaca govori sasvim drugačije te je jasno da i one same kao estradne ličnosti vole da budu bolje od svojih koleginica sem što u ovom kao i u prethodnih nekoliko slučajeva Luna Đogani debelo vodi protiv Kije Kockar koja po svim pokazateljima ide putem na dole, makar kada je reč estradnom nebu.

VANREDNO SA MARIO ZNA! NASILJE I PRAVDANJE NASILJA U ZADRUZI 3! BEZ KOMPROMISA, TOTALNO RAZOTKRIVANJE!

Ovi rezultati kada je reč o Kockarevoj mogu biti posledica spleta loših i blamažnih događaja koji su je zadesili u poslednje vreme ili je možda dostigla svoj vrhunac te je u tom slučaju pad popularnosti opravdan.

Sa druge strane Luna Đogani se drži dobro i možda je baš ona digla lestvicu koju Kija ne može trenutno da prevaziđe a dokaz tome jeste i poslednji u nizu tizer koji je “izbacila” Đoganijeva za svoju novu pesmu i spot “U ljubav luda”.

Naime, za manje od dva cela dana tj. za manje od 48 sati Luna je na svom tizeru prikupila čak 131.000 pregleda dok je Kija Kockar koja je “izbacila” tizer za svoju pesmu “Sanjam” dostigla 130.000 sa tim što je ovaj tizer aktuelan čak 3 nedelje tj. dostupan je potencijalnim gledocima.

Suma sumarum, ukoliko je broj pregleda na društvenim mrežama pokazatelj broja pregleda i zvaničnog spota datog izvođača onda se unapred može prognozirati da će Luna ne samo dostići već i debelo prešišati Kijinu novu pesmu na Youtube-u.

VANREDNO SA MARIO ZNA! NASILJE I PRAVDANJE NASILJA U ZADRUZI 3! BEZ KOMPROMISA, TOTALNO RAZOTKRIVANJE!

 

Facebook Comments

Kategorije