DARA BUBAMARA NAKON UVREDA I PONIŽAVAJUĆIH IZJAVA POČELA DA SE PRAVDA! PILA SAM VISKI, PA MI IZLETELO?!

Podelite članak

Nakon što su je mnogi osudili jer je omalovažila državne škole nazivajući ih seljačkim, Bubamara se oglasila na Instagramu i pravdala se da je alkohol kriv za sve

Dara Bubamara ne prestaje da se vadi kako nije htela da uvredi decu koja idu u državne škole rekavši kako su to seljačke škole.

Ona se naprasno setila da je ipak izgovorila užasnu uvredu, a iz amnezije je izašla kada je Kurir objavio tonski zapis njenog intervjua.

Prebacivala krivicu

Ona je najpre, odmah nakon što smo u pisanom izdanju Kurira objavili njen intervju, pojurila da demantuje i tvrdila kako ona to nije rekla. – Evo kako se služe lažima da bi imali klikove na portalima i čitanost novina! Nikad ne bih ponižavala ljude i rekla tako nešto za škole kakve sam pohađala ja, moj brat, moji prijatelji i svi ljudi oko mene – napisala je Radojka Kesić.

Naravno da nismo mi ti koji smo se poslužili lažima. Odmah smo na sajtu objavili audio-snimak intervjua u kojem se jasno čuje da je Dara rekla baš ono što smo citirali u tekstu. Shvativši da više nema kud i da ne može više da laže i na medije prebacuje krivicu, pevačica se oglasila putem lajva na Instagramu i priznala da je uvredila đake u državnim školama, pravdajući se da je bila pijana.

– To, seljačka škola – bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam kupovinu novog automobila, pa sam popila nekoliko čaša viskija. I takav odgovor mi je izleteo, a prenet je u pogrešnom kontekstu – počela je ona, a potom se oglasila i pisanom izjavom:

Bez razlike

– Htela sam da nahvalim školu mog sina. Nisam htela da napravim razliku između državne i privatne škole u smislu kvaliteta ili dece, već u smislu discipline dece i njihove zaštićenosti i izolovanosti od nasilja i dilera. Izraz „seljački“ nije bio najbolji, htela sam drugu stvar da istaknem, da metaforički objasnim da deca u Kostinoj školi ne vide njega drugačije od sebe.

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije