HIT HITOVA! EVO KAKO JE MARKO MILJKOVIĆ SPUSTIO SLOBU RADANOVIĆA!!! “NE BIH VOLEO DA ON NOSI MOJE MAJICE”! EVO ŠTA MILJKOVIĆ KAŽE O VERIDBI SA LUNOM!

Podelite članak

Rijaliti zvezda Marko Miljković dospeo je u centar medijske pažnje kada je tokom učešća u “Zadruzi 2” uplovio u romansu sa tada blogerkom, a danas pevačicom Lunom Đogani. Ovu vezu od početka prate priče da je Marko sa Lunom iz koristi jer je ona zaradila dosta novca i u prvoj sezoni rijalitija no to su samo priče koje kruže po društvenim mrežama.

Njih dvoje su nedavno bili u Parizu, a mnogi su mislili da će Miljković ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija veriti. To se ipak nije dogodilo, a Marko kaže da nije siguran ni da će uopšte doći do te faze emotivne veze.

– Mi smo spontani i to će se desiti onda kada osetimo da je pravi trenutak za to. Mnogi su očekivali da će se to desiti u Parizu, u “gradu ljubavi”. Bićete upoznati s tim kada se to bude desilo, ako se bude desilo – kaže Miljković.

Miljković je posle “Zadruge 2” počeo da se bavi dizajniranjem odeće, a Sloba Radanović je istakao da ne bi nosio Markove majice jer mu se ne dopada naziv njegovog brenda.

– I kad bih mu poklonio majicu, ona bi sama terala njega od sebe zato što je takva ličnost. Ne želim da među svojim kupcima imam Slobu. Ne bih voleo da on nosi moje majice, to bi mi bilo fuj, bljak – uzvratio je u intervjuu za “Blic” Miljković bivšem dečku svoje sadašnje devojke.

Facebook Comments

Kategorije