JEDNA JE MAJKA! ANABELA POSLA DO SADA NAJSNAŽNIJU PORUKU LUNI ĐOGANI! ” Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj”! U LJUBAVI LUNA! (FOTO)

Podelite članak

Da deca nasleđuju roditelje u njihovim zanimanjima je prava retkost a kada naslede da iste prevaziđu je prosto nemoguće sem u slučaju Lune Đogani koja je slobodno se može reći danas u 21 veku napravila ono što su njeni roditelji Anabela i Gagi uradili devedesetih godina sa grupom Funky G.

OVO SE NE PROPUŠTA! PREGLED DANA SA MARIO ZNA! HIT!

Svakodnevni uspesi ove mlade zvezde dovode do oduševljenja njene obožavatelje dok drugi ili gledaju da se takmiče sa njom ili i dalje pokušavaju da opovrgnu njen uspeh ali kako je nekoliko puta naglasila do sada Luni je najviše stalo do reči onih najbližih koji su oduvek bili uz nju kao što je između ostalog i njena majka Anabela Bukva.

Naime, Anabela je povedena uspehom svoje kćerke ali i mnogobrojnim naslovima koji kruže o Luni rešila da pošalje do sada najsnažniju poruku te pruži neizmernu podršku naslednici koja je već dostigla nivo super zvezde.

“Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osudjivali, istrazivali kao cudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pricaju, umorna i nejaka sirokog osmeha izadje medju ljude pleni svojom jednostavnoscu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vriste za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri covece i nije mi zao ni jednog izazova koji sam dozivela i prozivela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uzivaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu djavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz ciste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada zivis svoje snove ciste kao suza decija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi voli, moli🙏…Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i cuvam ti ledja jer to je moja stvar🤪❤🦄 U LJUBAVI LUNA💪”-napisala je Anabela pokraj fotografije svoje ćerke sa snimanja njenog novog spota čija premijera je zakazana za 12.11 u 15h

View this post on Instagram

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osudjivali, istrazivali kao cudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pricaju, umorna i nejaka sirokog osmeha izadje medju ljude pleni svojom jednostavnoscu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vriste za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri covece i nije mi zao ni jednog izazova koji sam dozivela i prozivela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uzivaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu djavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz ciste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada zivis svoje snove ciste kao suza decija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi voli, moli🙏…Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i cuvam ti ledja jer to je moja stvar🤪❤🦄 U LJUBAVI LUNA💪

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Facebook Comments

Kategorije