KIJA I LUNA NA ISTOM MESTU! SEPARE DO SEPAREA! EVO ŠTA SE DESILO NA ŽURCI I KAKO JE PROŠAO NJIHOV SUSRET! KIJA NIJE NI ZNALA DA JU JE LUNA PREMAŠILA?! (FOTO)

Podelite članak

Pobednice “Zadruge” Kristina Kija Kockar i Luna Đogani sinoć su se pojavile na jednom prestoničkom događaju, a bivša supruga Slobe Radanovića došla je na proslavu malo posle Anabeline ćerke.

Kockareva je bila dobro raspoložena, te sve vreme nije skidala osmeh sa lica, dok je na sebi imala duboko dekoltiranu haljinu koja joj je odlično pristajala.

Luna je za ovu priliku odabrala narandžastu, usku haljinu, koja je istakla njene atribute.

Đoganijeva se nije odvajala od momka Marka Miljkovića, sa kojim je otpočela vezu u gorepomenutom rijalitiju, a pred prisutnima su razmenjivali nežnosti i nazdravljali.

Kiju i Lunu prati rivalitet od kad su zajedno učestvovale u prvoj sezoni “Pinkvog” šou programa. U to vreme Đoganijeva je bila ljubavnica Kijinom tadašnjem mužu Slobodanu Radanoviću, dok se njih dve na sinoćnjoj žurki – nisu ni pogledale, iako su njihovi separei bili blizu.

Maksimalno su “iskulirale” jedna drugu, dok su prisutni pažljivo pratili kako će se ponašati kada budu u istoj prostoriji.

Ono što je dodalo celom ovom susretu još veću intrigu jeste činjenica da je u toku noći Lunina pesma “U ljubavi luda” premašila brojku koju je do juče držala Kija sa njenom pesmom “Sanjam”, više o tome pročitajte putem linka ispod ovog teksta:

Facebook Comments

Kategorije