MAKSIMALNA PROVOKACIJA!!! JELENA KARLEUŠA U NAJMINIJATURNIJEM KUPAĆEM KOSTIMU “ZAUSTAVILA” INTERNET NA NEKOLIKO TRENUTAKA!!! (FOTO)

Podelite članak
Jelena je pozirala kraj bazena Popovićeve vile u Opatiji, a mnogi su zbog slika zaboravili kako se zovu

Jelena Karleuša je trenutno u gostima kod direktora “Granda” Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović u Opatiji, a slikama i snimcima pokazuje koliko uživa u njihovoj vili i na Hrvatskom primorju.

Jelena Karleuša

Jelena je tamo sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i sa suprugom Duškom Tošićem, a poznato je da su Saša i ona veliki prijatelji.

Jelena je delom pokazala kako izgleda Saletova luksuzna vila na samom moru, kao i nova jahta koju je pazario pred početak ovog leta. Međutim, ono što su zasigurno svi čekali jeste da JK objavi i još neku seksi sliku u bikiniju, što je i učinila, na radost svojih fanova i pratilaca.

Jelena Karleuša

Ovaj put je u pitanju seksi jednodelni crno-beli kostim, toliko provokativan da jedva i da pokriva ono što “ne bi trebalo” da se vidi.

Jelena je pozirala kraj bazena koji poseduje Popovićeva vila, a na drugoj slici je u prvi plan istakla grudi, a kostim je prekrivao samo bradavice.

VIDEO: Malo vila, malo jahta: Karleuša uživa u Hrvatskoj sa porodicom

Dnevni TREND Magazin/Telegraf.rs

Facebook Comments

Kategorije