NISTE JE ČULI DUGO! ANA NIKOLIĆ NAKON ČAK 3 GODINE DALA INTERVJU! PEVAČICA OTKRILA SVE ŠTO SE VRTELO OKO NJE ZADNJIH NEKOLIKO GODINA! (VIDEO)

Podelite članak

Tri godine otkako je izdala je poslednji put govorila za medije, Ana Nikolićgostovala je u emisiji Premijera – vikend specijal, gde je iskreno govorila o svemu što je prošla prethodnih godina, koliko nije davala izjave.

Porođaj, razvod i njen izgled bili su tema medija ali i komentatora, a ona priznaje da ju je sve to pogađalo.

“Svaka normalna osoba mora da raguje na te negativne stvari u medijima, ali sada reagujem mnogo manje nego pre Tare. Ja sam sa Tarom dobila mač, štit i oklop. Sve to dođe do jedne granice i dalje ne mogu da dozvolim da me iznervira svakakva budalaština po novinama, imam odgovornost prema jednom malom biću i moram da se zaštitim,” rekla je ona.

Ana se razvela od repera Stefana Đurića Raste, sa kojim ima ćerku Taru, ali do sada nikada javno nije govorila o ovoj temi.

“Ja sam ljudsko biće kao i svi, naravno da sam prošla kroz jedan težak period, nimalo lep. Znaju sve žene koje su prošle kroz razvod, pa makar bile i u braku iz ineresa, a ovo je bio brak iz velike ljubavi. Tako da kada se to nešto sruši, ja sam to teško podnela, trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i da krenem dalje sa svojim životom. Ja sam imala ideju da sam se udala iz ljubavi, jednom i zauvek, a eto na kraju nije uspelo. Ali preživela sam, što je najvažnije. Tako će se i album deliti na te dve faze. Jednu mračnu, tužnu, beskrajno tužnu ženu i drugu, kada su sve pesme vesele,” otkrila je pevačica, a zatim dodala:

“Svaki razvod je izuzetno stresan, a posebno kad je velika ljubav u pitanju i kada iz te ljubavi imaš i dete. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju. To je bio najbolji potez u tom trenutku, težak, ali najbolji jer preseci se moraju raditi. Moj život je zaista turbulentan, išao je od vrha, do dna, od dna do vrha i stalno tako. A jedina osoba koja je sa mnom uvek, u svakom mom problemu je moj brat Marko, koji je moj brat i najbolji prijatelj, naravno moja majka se podrazumeva. Njima sigurno nije bilo prijatno, ali Bože moj.”

Iako je razvod bio jedna od najtežih stvari koje su joj se dogodile u životu, sada je vreme za nove izazove, koje je vrlo rado prihvata.

“Najteža stvar u mom životu koja mi se dogodila je gubitak oca, ali ovo je možda druga stvar po tom nekom rangiranju, jer to i jeste skoro kao smrt. Razvod se tako tretira. Svi moji albumi jesu emotivni i iskreni, ali ovaj je najličniji. Ne znam koliko je to dobro, ali to sam ja. Rad u studiju mi je pomogao da budem dobro,” zaključila je Ana.

Facebook Comments

Kategorije