OPA, VISOKOOO! CECA RAŽNATOVIĆ KUPUJE STAN OD ČAK 390.000 EVRA NA NAJLUKSUZNIJOJ LOKACIJU U BEOGRADU!!!

Podelite članak

– Najviše joj se svideo stan od 130 kvadrata na poslednjem spratu koji ima dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe, ali i ogromnu terasu – kaže izvor

Ceca Ražnatović navodno planira da proširi imovinsku kartu, pa pored vile na Dedinju, na Kipru i u rodnoj Žitorađi (potpuno renovirana), kupuje stan u Beogradu!

Reč je o Beogradu na vodi, te nekretnini na 17. spratu od 130 kvadrata. Kada se u obzir uzme da kvadrat košta oko 3.000 evra, Ceca će, kako se priča, za nekretninu iskeširati oko 390.000 evra.

– Ceca je kupila kuću na Kipru, koju je potpuno uredila prema svojim željama i nije tajna da najradije tamo odlazi kada ima slobodnog vremena. Tamo najbolje može da se odmori i opusti jer je niko ne prepoznaje, te zbog toga nikada nije žalila novac koji je uložila u tu kuću. Međutim, nedavno je shvatila da je vreme da novac ponovo uloži u nekretninu, koja će ostati njenoj deci na korišćenje – kaž izvor.

– Zbog toga je angažovala agenciju za prodaju nekretnina i objasnila da želi luksuzan stan na atraktivnoj lokaciji u zgradi koja će, osim privatnog obezbeđenja, imati teretanu i spa, ali i sve pogodnosti koje su joj neophodne – tvrdi izvor.

– Viki je već pazarila tri stambene jedinice u izgradnji na toj lokaciji, a Ceca je nedavno sa svojom prijateljicom obišla njene stanove. Tada se oduševila prostorom, lokacijom, ali i pogledom sa višespratnice na reku i beogradske mostove. Tada je rešila da upravo u toj zgradi pazari novi dom, te je pozvala svog agenta za nekretnine, od koga je tražila da joj pokaže stanove koji su ostali za prodaju – objašnjava sagovornik i dodaje:

– Ceca je u narednih nekoliko dana išla u razgledanje slobodnih stanova, a u uži izbor su ušle čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi. U narednom periodu treba da odluči koji će stan kupiti, a konsultovala se i sa Veljkom i Anastasijom. Ceca bi najradije kupila stan koji se nalazi na nekom od poslednjih spratova, tamo su stanovi ujedno i najveći, a njena deca je podržavaju u tome. Sviđa joj se i to što stan ima više od 130 kvadrata, dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe.

– Takođe, stan ima i dva kupatila, kao i ogromnu terasu, na kojoj Ceca planira da uživa i uredi je po svom ukusu. Stan je već potpuno opremljen, svaka soba je klimatizovana, ugrađeni su kompletni kuhinjski elementi, ugrađen je i hrastov parket, kao i ugradni plakari i posebna rasveta. Međutim, najviše joj se sviđa što je stan na prestižnoj lokaciji i što u blizini ima dosta parkova i zelenila. Zgrada poseduje zatvoreni bazen, igraonicu za decu, teretanu, recepciju koja je non-stop na raspolaganju stanarima, ali i garažno mesto. Drugim rečima, stan je savršen za Cecu – kaže na kraju sagovornik.

Facebook Comments

Kategorije