POZNATA VODITELJKA OTVORILA DUŠU! PRIZNALA KROZ KOJE PROBLEME JE PROLAZILA NAKON ŠTO JU JE ON NAPUSTIO DOK JE BILA TRUDNA! POTRAŽILA JE POMOĆ I KOD PSIHIJATRA! (FOTO)

Podelite članak

Voditeljka emsiije “Nikad nije kasno”, Dragana Katić prošla je kroz težak period i životu, a za mnoge žene čini se najgori, onda kada ju je partner ostavio dok je još bila u drugom stanju. Ipak, danas je nasmejana i vedra kako na malim ekranima tako i u privatnom životu.

Voditeljka se nikada nije libila da govori o svom privatnom životu kao i o situaciji kroz koju je prošla.

Srodna slika

– Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je jednom prilikom Dragana.

Ona tada nije želela da utone u tugu i bol i depresiju već je potražila stručnu pomoć kako bi se izvukla iz situacije koju joj je život nametnuo.

– Bilo mi je teško dok sam prolazila kroz pojedine životne periode i tada sam zatražila pomoć psihijatra jer smatram da je to sasvim OK. Te probleme nisam uspela sama da rešim, zato postoji stručno lice koje je meni prijalo i koje mi je pomoglo da rešim to što me je mučilo – ispričala je Dragana Katić jednom prilikom.

– Danas sam okej. To je davno iza mene. To je prošlost. Sada se osećam dobro, raspoloženo srećno i mnogo sam naučila iz tog iskustva. Dok čovek ne padne u životu, dok ne propati, ne može ni da zna šta je visina, a ni šta je sreća – iskrena je bila Dragana Katić.

 

Facebook Comments

Kategorije