PRIJATELJSTVO PRETOČENO U NOVI HIT! LUNA ĐOGANI I SAVO PEROVIĆ U MUZIČKOM STUDIJU! UŽIVAJU U NJIHOVOJ NOVOJ PESMI! OVO SU SVI ČEKALI! (FOTO)

Podelite članak

Da su iskrene veze i prijateljstva iz rijalitija moguća što većina osporava dokazuje Luna Đogani koja ne samo da sa svojim dečkom Markom Miljkovićem probija sve ranije postavljene granice već je posvećena i prijateljima sa kojima se zbližila u toku boravka u drugoj sezoni rijaliti show programa “Zadruga”.

Rezultat slika za savo perovic luna zadruga

Naime, još dok su Savo Perović i Luna Đogani boravili na Šimanovačkom imanju sklopili su dogovor da po izlasku snime zajedničku pesmu te su protekle večeri i ispunili obećanje koje su dali ne samo jedno drugom već i njihovim fanovima.

Njih dvoje su se oglasili iz muzičkog studija u kojem pripremaju novi hit te su na igle stavili obožavatelje koji čini se ne mogu da izdrže čekajući već najavljenih nekoliko pesama popularne Pevačice koja po svemu sudeći ne planira da odmori već neprekidno radi što na novim pesmama, što na novim spotovima od kojih jedan izlazi kako je Đoganijeva rekla “za nekoliko dana”. 

Facebook Comments

Kategorije