SAŠA POPOVIĆ POJAČAVA ŽIRI ZVEZDI GRANDA! PORED NAJJAČIH IMENA SA EX YU ESTRADE STIŽE I SEVERINA!?

Podelite članak

Zvezde Granda predstavljaju muzički talent šou-program sa najdužom tradicijom u Srbiji, budući da su se slični TV formati obično završavali nakon nekoliko sezona, a ovaj projekat Saše Popovića odoleva vremenu još od 2004. godine.

Trinaesta sezona je, prema rečima direktora Grand produkcije Saše Popovića, gledanija nego sve prethodne, a udela u tome svakako ima i to što su u potpunosti izmenjena pravila.

Ipak, Saša je sada doneo odluku da ponovo izmeni pravila i predstavi nešto potpuno drugačije u narednoj sezoni, a u planu je objedinjavanje svih republika nekadašnje Jugoslavije koje imaju svoje takmičare u ovom šou-programu.

“U novoj sezoni će ceo eks-jugoslovenski žiri biti protiv ovog žirija u studiju, a u centru pažnje su naravno kandidati. Videće kako će to izgledati u novoj sezoni”, otkrio je Popović u Grand Specijalu.

Imena budućih članova žirija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i (verovatno) Slovenije, Saša nije želeo još da otkriva, ali kao pišu današnje novine, izgleda da će se ovoj ekipi pridružiti Severina, kojoj je Popović navodno spreman da plati 100.000 evra.

“Popović je odlučio da za novu sezonu angažuje Seve jer smatra da će ona biti džek-pot za gledanost. Ona je rekla da je ponuda primamljiva i da će o tome razmisliti”, rekao je izvor za Informer.

Popović veruje da će okršaj Karleuše i Severine u startu uticati na gledanost.

“Biće interesantno gledati okršaj dve suparnice koje se godinama prozivaju u medijima, a javni rat su započele kada je Severina objavila duet sa MC Sajsi koji je Karleuša ranije najavila”, podseća izvor.

Facebook Comments

Kategorije