SAZNAJEMO! LUNA ĐOGANI ZA NOVU GODINU NASTUPA OVDE! HONORAR ĐOGANIJEVE ZA DNEVNU ŽURKU PRELAZI SVE GRANICE, ZA JEDNO POPODNE ZARADIĆE VIŠE NEGO DA PEVA MESEC DANA U AMERICI! (FOTO)

Podelite članak

Pobednica druge sezone rijaliti show programa “Zadruga” i sada već vlasnica nekoliko hitova zbog kojih klubovi rade duže nego obično, Luna Đogani kako TREND saznaje dogovorila je nastup i to za dnevnu žurku koja prethodi najluđoj noći u godini.

Đoganijeva je od izlaska iz rijalitija već imala bezbroj nastupa a ono što je privuklo neke od najvećih klubova Evrope i Balkana da je angažuju jesu i njena dva hit “Deveti krug” i “U ljubavi luda” koji su premašili čak i očekivanja same pevačice (da ne pričamo o kolegama koji su ostali daleko iza)

Od Nemačke preko Austrije, Luna je nedavno debitovala pred Beogradskom publikom te ostavila jak utisak u metropoli u kojoj je odrasla a za novogodišnje veče angažovao ju je najpoznatiji klub iz srpske Atine (Novi Sad).

Đoganijeva se oglasila i na Instagramu te na svom story-ju postavila plakat za njen nastup u poznatom Club Art-u.

Kako naša redakcija saznaje od izvora bliskog samoj Luni, Đoganijeva nije mogla da obije ovakvu ponudu jer joj je ponuđen visok honorar.

“Ja za ovoliki honorar sam čula samo kod nekolicine pevača i to legendi koje nastupaju za novogodišnje veče a ona radi dnevnu žurku pa zamislite, iskreno sam bila i sama iznenađena kao i ona. Ne želim bez njene saglasnosti da odajem visinu honorara ali kad vam kažem da je veći nego da mesec dana nastupa u Americi, sve vam je jasno” – zaključio je izvor

Facebook Comments

Kategorije