SLOBA RADANOVIĆ TOTALNO POLUDEO ZA NOVOM DEVOJKOM! ŽELI DA SE OSTVARI KAO OTAC! JELENA ZBOG NJEGA OSTAVILA MUŽA! DA LI JE TO LJUBAV?!

Podelite članak

Slobodan Radanović navodno želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvek udatom devojkom, Jelenom Đuričanin Marković.

Pevačev prijatelj kaže kako Sloba želi da osnuje porodicu sa Jelenom.

“Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam saznao za njega i Jelenu. Verujte, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama, koliko je odlepio za njom. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega oduševljava. Sloba se skroz promenio. Ona je ta sa kojom želi da provede ceo svoj život, ona će mu roditi dete”, rekao je izvor, pa je citirao kako se njemu Radanović navodno poverava:

 

“Ne znam šta mi je. Jelena je u meni probudila, ono što nijedna druga nije. Gledam je kako se bori za svoju decu. Ona će biti majka mog deteta. Nikad nisam upoznao takvu ženu kao što je ona. Njenu decu ću da prihvatim, kao da su moja. Naravno, neću im biti ja otac, imaju oni svog oca, koji je uvek tu za njih. Ali, kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika srećna porodica. Jedva čekam da vidim Jelenu, kako u rukama drži našu bebu. Ona je ta, siguran sam u to.”

Dnevni TREND magazin/S.Telegraf

Facebook Comments

Kategorije