ŠOK! DA LI JE OVO KIJIN MISTERIOZNI BIZNISMEN?! DOČEKAO JE NA ŽURCI PA JE ODMAH POHRLIO DA JE POLJUBI! KIJA KOCKAR GA SVO VREME SKRIVALA! POVEZAN JE SA POLITIKOM! BILI BI IDEALAN PAR?! (FOTO)

Podelite članak

Protekle večeri veći deo javne scene prisustvovao je rođendanskom slavlju jednog beogradskog tabloidnog lista a među istaknutim ličnostima pojavila se između ostalog i Kija Kockar.

Kockareva je poznata da ne propušta ni jedan događaj TAKVOG TIPA te je tako i ovaj put došla ali bez muške pratnje no ono što je svima promaklo jeste da ju je na vratima dočekao niko drugi do direktor i glavni urednik tog tabloida Dragan J. Vučićević koji je širom delu javnosti pozant po plasiranju spin i lažnih vesti te ste tako u Informeru mogli do sada da pročitate npr. da je na predsednika srbije pokušano 235 atentata.

Srodna slika

Bilo kako bilo, Kockareva i Vučićević koji se slažu ideološki sreli su se na podijumu za fotografisanje gde je pao i poljubac pa su mnogi s punim pravom pomislili da nije možda baš on taj misteriozni biznismen povezan sa policijom i sa novcem.

Vučićević je pored toga što ima svoj udeo u vlasništvu lista Informer takođe 50% vlasnik firme “Ledena Loznica” koja se bavi otkupom malina te je u tom unosnom biznisu poznat kao malinski Kingpin.

Kockareva je nekoliko puta do sada uputila pretnje pojedincima koji su je prozivali te kroz redove provukla što političarime što pripadnike ministarstva unutrašnjih poslova, da li je Vučićević njen anđeo čuvar to još niko sa punim pravom ne može da tvrdi ali morate priznati da su mnogo bliski i prisni.

Facebook Comments

Kategorije