“ZABRINUTI SU ZBOG PRETNJI. ERMINA JE JEDAN VELIKI LAŽOV” PODRODICA ĐOGANI ZABRINUTA ZA GAGIJA! KRIJU OD NJEGA VEST KOJA JE POTRESLA CELU FAMILIJU! (FOTO)

Podelite članak

Denser Gagi Đogani proteklih dana u „Zadruzi“ ima verbalne sukobe, ali i fizičke, sa Crnogorcem Vladimirom Tomovićem, što zabrinjava njegovu porodicu. Da ga ne bi dodatno sekirali, oni od njega kriju da je njegov bratanac Adam Đogani, učesnik „Zadruge 2“, imao saobraćajku.

Adam Đogani na početku razgovora za “Blic TV magazin” kaže da je zadovoljan ponašanjem svog poznatog strica u “Zadruzi 3”.

– Ermina je rekla da je stalno na vezi sa mojom tetkom, a to nije istina. Čule su se samo jednom pre ulaska. Samo joj je rekla da ga pozdravi i da mu ne kaže da sam imao saobraćajnu nezgodu. Ja sam isto to rekao Marijani, da ga pozdravi i da ne priča za nezgodu, jer unutra kada bi saznao pomislio bi svašta, čak i da mu kažu da je sve u redu. Možda bude tražio poziv ili čak da izađe iz rijalitija – objašnjava Adam koji se prošle nedelje svojim automobilom zakucao u automobil voditeljke Danijele Buzurović, usled čega su oboje prošli sa lakšim povredama.

Adam otkriva za “Blic TV magazin” šta je još slagala Ermina.

– Ermina je jedan veliki lažov. Rekla je da i da Gagijevu sestru zanimaju samo ona i Gagi, a to nije istina. Mi podržavamo Sanija i Nataliju, takođe. Vidi se da bi sve dala za rijaliti. Užas. Slagala je i da je većinu poklona poslala ona Gagiju. I to je laž – poručuje Adam.

Pitali smo ga kako ostali članovi Gagijeve porodice reaguju na njegove konflikte sa Vladimirom Tomovićem.

– Gagijeva sestra i brat, tj. moj otac, baš se nerviraju zbog Tomovića. To im baš smeta. Zaboli ih kada vide da Gagi pati i da trpi nepravdu. Zabrinuti su zbog pretnji i zbog nasilničkog ponašanja Tomovića, Luna takođe – otkriva Adam, a na pitanje da li se boji da će se Gagi potući s Vladimirom, kaže:

– Gagi se neće potući sa Vladimirom. Ne može niko njega da isprovocira na fizički kontakt. On samo ne želi da trpi da niko ne prođe nekažnjeno. Ako on nikoga ne dira, ne treba ni bilo ko drugi njega, ni da na njega nasrće – zaključuje Adam.

Luna neće ponovo u “Zadrugu”

Fanovi Lune Đogani, pobednice “Zadruge 2”, navijaju da ona ponovo uđe u rijaliti šou “Zadruga”, ali Adam kaže da se to neće dogoditi.

– Niti je neko zove, niti joj to treba. Zašto bi ulazila? Počela je muzičku karijeru, ima dosta nastupa, super radi… Da nema nastupe, pa i da uđe, ali ovako nema potrebe. Ona je svoju misiju u “Zadruzi” završila – kaže Adam za “Blic TV magazin”.

Dnevni TREND magazin/Blic.rs

Facebook Comments

Kategorije