EVO ODAKLE JOJ NOVAC!!! DRAGANA MITAR NAKON TALASA NASILJA KOJE JE PRETRPELA I GODIŠNJEG ODMORA NA KOJEM SE OPORAVILA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE VELIKE SVOTE NOVCA!? (FOTO)

Podelite članak

Nakon što se završila druga sezona Zadruge, i ako nije dospela u samo finale Dragana Mitar nastavila je da bude jedna od glavnih tema pisanih medija.

Njena životna priča sa mužem koji je maltretira i ljubavnikom koji je i sam ušao u Zadrugu šokirala je mnoge. Ipak, ona je sve to stoički izdržala u rijalitiju.

Ali, sudeći po njenoj priči, pravi pakao je proživela tek kada je izašla. Ona je prijavila svog muža za nasilje i trenutno je u postupku razvoda.

Međutim, ono što je sve interesovalo, odakle Dragani novac, jer se prema njenom Instagram nalogu može naslutiti da živi na visokoj nozi

Odgovor na ovo pitanje može se videti na njenom instagram profilu. Dragana, poput ostalih zvezda estrade sa velikim brojem pratilaca na instagramu reklamira proizvode različitih brendova i na taj način zarađuje “fine” svote novca, koji joj omogućava da sa svojim sinom uživa i dobro se zabavlja!

Dragana Mitar
Facebook Comments

Kategorije