KAKO SMO I NAJAVILI! FASHION TREND POLICE SA DAMIROM JELIĆEM! NIKO NIJE POŠTEĐEN! EVO KO NOSI ROBU SA ISTANBULSKIH PIJACA A KO JE PO OCENI SUDIJE I NAŠE GOŠĆE MISS CONTINENTAL ZA 2019. GOD DOBIO PALAC GORE! (FOTO)

Podelite članak

Kako je redakcija TREND-a i najavila od danas na snagu stupa najkontraverznija modna kontrola u regionu koju predvodi ni manje ni više već jedan od najistaknutijih modnih agenata i PR menadžera na Balkanu, Damir Jelić.

Fashion_trend_policesrb Instagram je to profil (osvežavajuće ) sarkastičnog tona koji ne preza pozvati na red ni “nedodirljive” modne Bogove. Strašni je to sud na čijem se dnevnom redu pred strogim očima javnosti izlažu sve sramotne fashion kopije, kontroverze i sve ono što bi se inače želelo sakriti. Bez dlake na jeziku D.Jelić  “šamara” sve, od aktuelne predsednice vlade Ane Brnabic, preko kontroverzne Dare Bubamare,Nataše Bekvalac, Jelene Karleuše. A to svakodnevno šamaranje, gotovo religiozno, prati skoro 5000  followera i svakim danom sve više, od decembra kako smo i najavili na portalu www.dnevnimagazin.rs pokrećemo rubriku FashionTRENDpolice gde smo danas ugostili samo eksluzivu naravno a to je Katarina Munjić pre  par dana izabrana MissCONTINETALEvrope za 2019 godinu s kojom je naš Fashion “judge” Jelić ocenjivao i komentarisao aktuelne ličnosti iz javnog života Srbije.

Od suda Fashion_trend_policesrb  kojem gotovo ništa ne može promaknuti, strepe i najveća imena balkanske modne scene. Slogan “Ppl knocking each other off lol” stoji u opisu profila navodeći kako je vlasnicima otkrivanje sramotnih kopija samo dobra zezancija, no tako ne misle brojni modni dizajneri niti celebriti ličnosti s kojima je D.Jelic dosad došao u sukob.

Kako smo već naveli današnji  gost  je lepa i nadasve kvalitetna ličnost MissCONTINETAL Evrope za 2019 godinu Katarina Munjić.

Katarina Munjic dolazi iz Valjeva ima 27 godina i modelingom se bavi od svoje 13-te godine, Zahvaljući modelignu i mojoj želji za napretkom proputovala sam i upoznala kulture širom sveta kako nam kaže Katarina.

U poslednjih 10 godina je  učestvovala  na nekoliko regionalnih izbora za miss i uvek bila prva pratilja, a uporedo sa  školom se upušta na prvi modeling ugovor u Istanbulu i nakon tog ugovora nizu se jedan za drugim ….i kad sam se zasitila Istanbula rešila sam da sa svojom drugaricom odem u Kinu kaže Katarina. Tu provodi 4 prelepe godine a u međuvremenu odlazi i našu zemlju predstavlja na izboru za Miss model of the world u Hong Kongu.

I ono najbitnije što se desilo pre par dana je jedna veoma važna titula a to je MissCONTINETAL Evrope za 2019 godinu.

S Katarinom smo ocenili i iskomentarisali stajling  10 ličnosti iz javnog života Srbije i kao i uvek naš Fashion sudija Damir Jelić i Katarina nisu prezali od komentara i ocena.

KREĆEMO

Manekenka Sofija Miloševic :

Stajling manekenke Sofije Miloševic može biti dosta svedeniji. Potencira kratke haljine, suknje kao da je tinejdžerka. Ne shvata da je lepota u jednostavnosti. Mogla bi zaista nekad da ustane i sedne pred ogledalo i zapita se koliko ja imam godina i da li ova kratka haljinica meni pristaje i mojim godinama i osobnosti .

Dizajnerka Biljana Tipsarevic :

Biljana Tipsarevic sjajna odela, ali i meni bi se dalo da budem dizajnerka da mi je suprug Janko, Marko, barem je to u današnje vreme najlakši posao kaze nam Katarina.

Pevačica Maja Berović :

Maja Berović  jedan običan privezak Versace, sve što doticna obuce je samo bleda kopija dosad vidjenog i roba iz Stanbola i uzeta kod šanera a da Maida obuče i pravi original uz njeno lice i ponašanje jeftino stoji i samo je pokušaj kopiranja svetskih modnih i pevačkih licnosti. Maida samo prozvana Maya što u srpskom jeziku i ne postoji koliko god se ti trudila tvoj stajling ce uvek biti ravan NULI!!!!!

Nataaš Bekvalac :

Nataša Bekvalac- borac, veliki radnik, dosta svedenija i modernija nego prethodnih godina,uz veliku pomoc svoje sestre Kristine , Nata je svoj stajling dovela do Perfekcije i zaista ne da lici nego je stilizovana kao prava svetska modna ikona. Nato samo tim putem uz tebe smo!!!

Pevačica Dara Bubamara :

Dara Bubamara- sve govori poslednja pesma. Manipulacija u svakom smislu te reci. Kod nekoga uspe, a neko je i ne primeti..njeni pokšaji šanerske dobre kopiju da se pokazu kao originali su zaista presmešni i izjava kako je njen sin ide u privatnu školu je samo pokazatelj Velicanja same sebe!!!! Daro spusti se na zemlju!

Akutelna predsednica vlade Ana Brnabic :

Ana Brnabić- pola covek-pola android. Tu je da bi zapadu Srbija zapala za oko…ali daleko je to od EU i sa takvim stavom i ponašanjem ce dugo i ostati!!!!

Katarina i nas FashionTREND sudija Damir Jelić nisu žalili nežniji pol a evo šta su nam rekli o prominentnim mukšarcima sa naše javne scene?

Dizajner Bokšo Jakovljevic:

Boško Jakovljević fenomenalan stajling, držanje, covek je kao vino  što stariji to bolje izgleda.

Pevač Saša Kovacevic :

Saša Kovačević moli se da prestane farbati kosu, prespavati teretanu, napraviti bar još jednog Sašu…

Glumac Ivan Bosiljčić :

Ivan Bosincic  zgodan, pretalentovan, jednom reci savršen.

Glumac Slaven Doslo :

Slaven Došlo isto tako prezgodan, talentovan, sveden šta god obuce njemu dobro stoji.

Pevač Nikola Rokvić

Nikola Rokvic- Savršena verzija Milenka Rokvica, BRAVO za Milenka sto je dao mnogo bolju verziju sebe.

Voditelj Ognjen Amidžić

Rezultat slika za ognjen amidzic

Ognjen Amidžić  je dosadio  i Bogu i narodu,njegove  šarene košuljice i pantalone,  Iritantan glas, zaista nerazumem zašto se ljudi pale na njegove dosadne emisije.

Kako ste i mogli da pretpostavite Jelić i njegova istaknuta gošća nisu štedeli nikoga a vi ste tu da procenite da li su njihove ocene merodavne a već iduće nedelje naš gost je poznati srpski dizajner Nemanja Pantelić s kojim će šef modne policije Jelić pričati o najnovijim modnim trendovima za 2020. godinu ali i provući kroz svoje “šake” i javne ličnosti za naše scene ali i celog balkana.

Prijatelj Fashion TREND police @barcosmetics mesto odakle kreće vaša lepota

Facebook Comments

Kategorije