FASHION TREND POLICIJA NE SPAVA! MODNI INSPEKTOR JELIĆ SA GOŠĆOM KOJA NIJE OSTALA DUŽNA NI JEDNOJ ZVEZDI SA ESTRADE PREŠAO PREKO NAJPOZNATIJIH LIČNOSTI! (VIDEO) (FOTO)

Podelite članak

 Dragi naši čitaoci , malo po malo sigurnim putem smo ušli u novu nam 2020.godinu Boga mi svi sa nekim kilogramom viška ,šta nam je činiti da naš fashion sudija Jelić to ne primeti? Svi krenimo sa nekom lakšom hranom, što više šetnje, manje korištenja automobila I ne da probate nego krenite I sa nekom fizičkom aktivnosti..teretana, pilates, joga ako ništa uzmite usisivač u ruke I vežbajte da bi ste se mogli opet uvući u malo uže majice, haljine I ono šta lepo stoji ali sve pokazuje….

Ali naša današnja gošća izgleda ili nije ništa jela za praznike, ili veoma dobro brine o svome telu jer izgleda zaista , prelepo…mlada, lepa , zgodna Tijana Ćorac. Ja ću slobodno da kažem Tijana je ličnost kakvu odavno nisam upoznao…za neke ljude se kaže da su 3 u 1, Tijana je bukvalno 5 u 1, Tijana je pevačica, Tijana je dizajner odeće sve ove lepe haljine što vidite je ona kreirala, Ona je dizajner unutrašnjeg uredjenja , ona je profesor engleskog jezika I to sve za svojih samo 28 godina. Ja ću samo reći skidam kapu I dao BOG da svi budu tako uspešni

View this post on Instagram

FashionTrendpolice portala www.dnevnimagazin.rs

A post shared by Damir Daniel Jelić (@fashion_trend_policesrb) on

Tijana nam kaže da se svim može postići, samo vera u sebe I sigurno ćete uspeti…i rezultati će dolaziti sami od sebe…

Dosta smo hvalili Tijanu Ćorac sada idemo na naš glavni zadatak a to je, Komentarisanje stajlinga poznatih ljudi iz javnog života.

Prva osoba koju ćemo danas komentarisati je glumica Lidija Vukičević

View this post on Instagram

😉😘👋🍀

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Lidija Vukičevic pre svega dobro izgleda , izgleda bolje nego moji vršnjaci kaze Tijana.Njen stil oblačenja mogu da okarakterišem kao mladalački spoj modernog, urbanog nekako šik je ona je meni egzotična. Samo tako furaj Lidija, I ja kao fashion sudija ću da dodam slažem se sa svim što je Tijana rekla Lidije se sećam još kao mali iz serije Bolji Život gdje je glumila Viki I majke mi je I tada izgledala isto kao što izgleda sada. Dakle za Lidiju Vukičević jedna dobra 9.

Svetlana Ceca Ražnatović

View this post on Instagram

🥂💫

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Ona je žena majka, uvek damski obučena I sigurno ima odličnog stilistu koji brine o njenom oblačenju. I ja bi tako oblačila svoju mamu kaže nam Tijana a njena mama izgleda TOP TOP….Žena nosi sve bukvalno pantalone, sakoe , haljine. Ako nosi haljinu ta haljina izleda otmeno, bogato na njoj se tačno vidi koliko šta košta.

Ana Nikolić

View this post on Instagram

📸 💄 by @bojanvukadinov

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on

 

Ja ću da kažem o njoj se poslednjih godina mnogo pisalo kako se udebljala pa je smrašala pa je imala ovu operaciju pa onu… šta Tijana misli o Ani Nikolić.

Ana je je mnogo jaka žena I sigurno joj nije bilo lako boriti se sa depresijom, viškom kilograma ali ona je to mnogo dobro iznela I dok je bila, recimo “debela” ona je I tada imala na sebi super kombinacije uvek se dobro oblačila ona je za mene jedna BOMBA , žena Lav , ja ću da pridodam I nije to baš sve tako I zato za Anu Nikolić jedna 6-tica I to joj je previše.

Viki Miljković

 

Po meni draga moja Viki ovo što imaš na sebi NE LIČI NA NIŠTA…..Viki nije neka kraljica stila kaže I Tijana ovo što ima na sebi da je malo drugačije bi I ličilo na nešto ,karirano se nosi ali ne ovako nego ovaj sako da je strukiran I damski, ženski bi I ja obukla al ovako draga VIKI , ako ne umeš sama plati stilistu..ako nemaš novaca javi se našem sudiji I dobit ceš neke BESPLATNE savete…

A sada idemo na muškarce , prvi kojeg ćemo komentarisati I oceniti njegov stajling je mogu slobodno reći tvoj kolega Milan Stanković.

View this post on Instagram

Goodbye 2019. 👋🏻

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

 

Milan je , ako mogu da ga ocenim od 1 do 10 , dečko koji će da dobije 12.Milan je neko ko više nije mlad ali I dalje fura taj svoj dečački stil koji je krenuo da pokazuje još u takmičenju se izdvajao I po tome a ne samo pevanju.

Duško Tošić ,

View this post on Instagram

1 or 2?

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

Samo ću da kažem Jela Karleuša ,modna ikona ne SRBIJE nego sveta … I nema potrebe da gledam šta je Dušan obukao sigurna sam da je to nešto dobro,nešto bogato , nešto sa stilom jer je on ne samo poznat  fudbaler nego on je muž Jelene Karleuše I sigurno ima stila. Za Tošića dakle 10.

Novak Djoković

Novak je uvek nekako fin, nekako staložen I sportski I skladno obučen, valjda I zbog tolike discipline I treninga toga se pridržava I kad se radi I oblačenju.On je meni totalo casual nije u nekom mom fazonu, jednostavno, svedeno njem to dobro I stoji.

Zoran Birtašević

View this post on Instagram

👨🏻‍🎨

A post shared by ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) on

Pošto smo kometarisali muža od Jk , zašto ne bi smo I njenog PR menagera, Zorana. Tijana nam kaže : Njega apsolutno obožavam, evo da ne budem pristrasna I da tražim neku manu u njegovom oblačenju ja ne mogu..ako sam Milana ocenila sa 12, Zoranu Biraševiću dajem 20. Ja da sam muško sigurno bi se oblačila kao Zoran.

Rasta

View this post on Instagram

… BELI GRAD … 🔪🖤💰🏙😈💪💛🥇💣

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

 

Mislim da liči na nešto ,ali ne Liči na ništa…ovo što vidim ne znam ni kako da opišem ako ćemo sa ocenama ja bi ovome dala jednu SLABU DVOJKU.

Nema veze ni sa stilom, ni sa neukusom..nego ravna linija ne izaziva u meni nikakvu rekaciju.

Ja ću da dodam RASTA ČISTA NULA.

To bi bilo to za ovaj intervju I ovo ocenjivanje danas smo bili možda malo I preblagi ali pošto smo još u prazničnom rasploloženju možda smo malo I zažmurili.Ali ne zadugo već iduće nedelje sa novim gostom I novim ocenama I komentarima., voli vas I pozdravlja vaš fashion sudija….

Damir Daniel Jelić

Facebook Comments

Kategorije