FILMSKO BEKSTVO IZ PAROVA! NEVENA KALAVER EKSKLUZIVNO ZA TREND OTKRIVA TRENUTKE BEŽANJA IZ ZEMUNSKE VILE! OPTUŽILI NJENU MAJKU DA JE PRETILA NOŽEM A EVO ŠTA SE ZAISTA DESILO! (FOTO)

Podelite članak
U toku jučerašnjeg dana u javnosti se putem medija pojavila informacija vezana za nestalu učesnicu riajaliti show programa “Parovi”, Nevenu “Nensi” Kalaver koja je preko noći slobodno se može reći “isparila” iz Zemunske vile.
Kako pravila koja su izrečena učesnicima ovog rijaliti show programa nalažu svi ukućani ili ti bivši cimeri Nevene prave se i dalje kao da se ništa nije desilo i kao da ona nije deveta po redu koja je otišla iz ovog rijalitija koji je kako mnogi gledaoci komentarišu dotakao samo dno.
Srodna slika
Informacije koje su preneli mediji vezano za Nevenu bili su više nego uznemirijuću jer je u istim preneseno da je verovali ili ne njena majka Alja Kalaver upala na Happy televiziju i uz pretnju nožem, okružena sumnjivim momcima bukvalno kidnapovala svoju kćer iz rijalitija.
Naravno kako uvek biva kada je u pitanju TREND magazin mi smo morali da potvrdimo priču izvora sa Happy televizije te smo kontaktirali Nevenu Kalaver kako bi nam dala odgovore i potvrdili ili pak demantovala navode koji su podigli region na noge.
Rezultat slika za alja kalaver
Poznata beograđanka je ostala u čudu iako je već videla naslove zahvalila nam se na prilici da kaže svoju stranu priče i iznese kako se popularno kaže detalje “iz prve ruke”.
“Ovo je sve previše, ljudi ja sam poslednja dva meseca kukala kako hoću da izađem i na sve načine sam pokušavala da napustim vilu dok je Alja od spolja radila sve da me izvuče. To je period od nekoliko meseci i naprosto je mojoj majci kao i meni pukao film te je odlučila da dođe po mene”- započela je Nevena za našu redakciju
Srodna slika
“Ona je na Happy došla sa mojom mlađom sestrom, njenom drugaricom i mojom drugaricom koja je inače trudna, bilo je tu još devojaka ali eto kako izvori prenose “sumnjivi momci”, ma komedija”– nastavila je
“Kada je reč o nožu, da ponela ga je i pretila da će ga upotrebiti ali samo na sebi što je urodilo plodom i portir je nju i devojke pustio da uđu u ketering odakle su ušle u vilu i to za vreme Nominacija dok je program išao uživo. Samo sam je pogledala a ona je rekla kreći i ja sam odmah potrčala da bi tek tada obezbeđenje reagovalo tako što me je jedan od njih gurnuo ali na svu sreću uspela sam da se održim i nastavila sam da trčim ka slobodi”– dodala je Nevena
“I te priče da ja treba da platim 50.000 EVRA, mogu samo oni meni da plate za ujede, udarce, boravak u izolaciji koja je ujedno prekrivena urinom, psihofizičko maltretiranje i lišavanje prava da raskinem ugovor i idem svojoj kući” – zaključila je Kalaverova
Poznato je da produkcija “Parova” vešto skreće kamere sa skandaloznih scena koje se dešavaju u samoj vili ali da ne izdaju nikakvo obaveštenje još je skandaloznije no ovo sve podseća na jedan kvalitetan triler u kojem su očigledno primat uzele žene, spremne na sve zarad svoje porodice.
Facebook Comments

Kategorije