GOTOV JE! IVAN MARINKOVIĆ JE ZAVRŠIO SVOJU PRIČU U PAROVIMA! U VILU ULAZE NJIH DVE I “POJEŠĆE GA” SA GAĆAMA!

Podelite članak

Čini se da će luksuzna vila „Parova“ uskoro postati poprište pravih porodičnih obračuna jer produkcija namerava da u rijaliti uvede još dve učesnice – sestru Ivana Marinkovića i sestru Jelene Ilić. Naime, produkcija TV „Hepi“ uveliko pregovara sa Teodorom Marinković i Jovanom Ilić i samo je pitanje dana kada će se njih dve useliti u vilu.

– Teodora već duže vreme želi da raščisti odnose sa bratom Ivanom, ali i sa njegovom devojkom Jelenom. Njoj smeta što je Ivan predstavlja kao nekoga ko živi na tuđ račun i to joj je jedan od motiva da uđe u rijaliti. Osim toga, Teodora na neki način želi i da zaštiti svog brata od Jelene Ilić, koja brzo i lako plane i bes iskaljuje na Ivanu – priča naš izvor i objašnjava da je produkcija u pregovorima i sa Jovanom Ilić, Jeleninom sestrom.

Резултат слика за ivan marinkovic sestra

– Jovana već nekoliko godina živi u Americi, ali je oduvek bila vezana za sestru Jelenu, kojoj je godinama finansijski pomagala. Kada se Jelena smuvala sa Ivanom, Jovana nije podržala njihovu vezu, a svaki put kada se čula sa sestrom u rijalitiju pokušala je da je odvrati od Marinkovića. Njen stav je da njih dvoje nisu dobar spoj i da nikada neće odobriti njihovu vezu uprkos tome što Jelena i Ivan planiraju venčanje i porodicu – kaže naš izvor i objašnjava da će Jovana uskoro doći u Srbiju.

– Za nekoliko nedelja planira da dođe iz Amerike kako bi ušla u rijaliti i konačno razdvojila Jelenu od Ivana. Iako je u prethodnoj sezoni Jelena jasno predočila članovima porodice da im neće dozvoliti da se mešaju u njen privatni život, Jovana se nada da će se situacija promeniti onog trenutka kada se bude uselila u vilu. Tada će moći svakodnevno da razgovara sa Jelenom i da je ubedi da ostavi Marinkovića – kaže naš izvor i dodaje da se Ivanova sestra nada istim.

– Produkcija planira da Jovanu i Teodoru uvede u isto vreme, a tada će se desiti karambol u njihovim odnosima. Nije isključeno da će se u tom četvorouglu svako sa svakim posvađati, ali je izvesno da neće biti u dobrim odnosima. Publici će svakako biti interesantno da konačno sazna pravu istinu o Ivanovom i Teodorinom odnosu, ali i o odnosu između Jovane i Jelene – kaže naš izvor na kraju.
Dnevni TREND magazin/Alo.rs 
Facebook Comments

Kategorije