GOTOVO JE! ANA I DAVID RASKINULI! NEMA ŠTA MU NIJE REKLA PA GA IZBACILA IZ HOTELA! POGODITE KO JE KRIVAC!? (VIDEO)

Podelite članak

Ana Korać i David Dragojević ponovo su sinoć svoju vezu doveli u pitanje i to odmah posle emisije “Gledanje snimaka”, a sve zbog Stanije Dobrojević.

Naime, Ana Korać je primetila da Stanija gleda Davida, što je video i on, ali na to nije obraćao pažnju. Međutim, u jednom trenutku je Stanija rekla kako bi sve bilo drugačije u rijalitiju “Zadruga 2” da Ana nije tu, što je nju potpuno izbacilo iz takta te je Davidu u lice sasula niz uvreda, a na kraju ga i izbacila iz hotela u kom su zajedno boravili s obzirom na to da je Ana izabrana za ovonedeljnog vođu, a Davida je postavila za omiljenu osobu koji je imao pravo da boravi sa njom.

Posle emisije njih dvoje su imali žustru raspravu. David je došao kod Ane u sobu u kojoj je zatekao kako plače. Želeo je da porazgovara sa njom, ali je bila toliko besna da nije htela ni da ga sasluša govoreći da nemaju šta više da pričaju.

– Ti si jedan nezahvalni konj i kreten. Šta sam ti ja rekla ja, i ti kažeš “ne”. Muka mi je što ti konstantno daješ povoda za sve. Ti si debil! Izađi napolje. Ti si nezahvalni majmun. Neću ništa da imam sa tobom – vikala je Ana na Davida.

– Nisam ja ništa gledao bre! Što se tako ponašaš, što me guraš – govorio je David besno.

– Ako ti nešto kažem da ne radiš, ti to radiš. Ti daješ povoda za sve. Izađi napolje, neću te ovde. Muka mi je od tebe. Zašto meni ne kažu da sam nešto sa Petrućijem. Ti konstantno daješ povod za nešto. Nisam ti ja Aleksandra – govorila je besno Ana.

– Ja nisam dao povoda za to. Što si bezobrazna tako bre. Ja nisam gledao nju – pravdao se Dragojević.

Na kraju je ipak morao da pokupi svoje stvari jer je Ana bila odlučna da ga izbaci iz svoje hotelske sobe.

– Pusti je samo da se iskulira malo. Jutro je pametnije od noći, nije ni njoj svejedno. Znam da bi sad kroz zid prošao – tešio je Lazar Davida.

Podsetimo, ovo nije prvi put da su se njih dvoje posvađali. Pre samo nekoliko dana, takođe je došlo do raskida, ali i pomirenja posle samo dva dana jer kako su oboje pričali nisu mogli jedno bez drugog.

U nastavku u galeriji možete videti kako je sve izgledalo, kako su se gurali, kao i kako je Ana izbacila Davidove stvari.

Facebook Comments

Kategorije