GRU JE CELOG ŽIVOTA VODIO BORBU SA NESREĆAMA! DRUG MU SE OTROVAO, PRVA LJUBAV MU POGINULA A ONDA JE USLEDILA FRKA SA BRATOM!!!

Podelite članak

Dalibor Andonov je 2012. bio na ivici života i smrti kad se na{ao na litici na Alpima, njegova prva ljubav, kao i drug Nebojša Saveljić poginuli su u saobraćajnoj nesreći, drug mu se otrovao, a bratu su zapalili džip.

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo u Zemunu na surfovanju pomoću padobrana, voleo je adrenalin, porodicu, pesmu, ali ga je, nažalost, celog života pratila nesreća.

Naime, pevačeva prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći. Ista sudbina zadesila je i njegovog bliskog prijatelja Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa. On je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica-Cetinje 31. oktobra 1999. Podsećanja radi, pevač je tada imao 28 godina, a s njim je poginula i njegova devojka Tanja. Oboje su bili bliski s Gruom.

Pokojni reper je jednom prilikom priznao da je zimovanje 2012. moglo da ga košta života. On je u Francuskim Alpima bio sa suprugom Danicom.

– Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima – istakao je on u jednom intervjuu.

Serija nesreća nikako se nije prekidala. Prijatelj (ime i prezime poznato redakciji Kurira) pre nekoliko godina se otrovao u Egiptu. Daliboru je gubitak najboljeg druga teško pao. Pevač mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu “Srce”.

– Neka crna serija se igra u mom životu. Gubitak prijatelja mi teško pada – rekao je tada Gru

Igoru Andonovu, Gruovom bratu, nepoznata osoba zapalila je automobil BMW na Zvezdari. Paljenje se dogodilo u junu ove godine na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel. Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako blizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema.

– Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije – rekao je Gru.

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs
Facebook Comments

Kategorije