HIT!! DŽENIFER LOPEZ STIGLA U TURSKU SA ČAK 230 KOFERA!!?! “PROBALA JE SVE POSLASTICE”

Podelite članak

Jennifer Lopez održala je koncert u Antaliji, a prema pisanju turskih medija ona je u to letovalište stigla s 230 kofera i ekipom od 90 ljudi. Iz hotela u kom je odsela kaže da su pripreme trajale godinu dana.

Deniz Ustertuna, član Upravnog odbora hotela u kojem je Lopez provela dve noći i u kojem je održan koncert, rekao je da su pripreme trajale oko godinu dana, a da su poslednjih pola godine bile intenzivirane.

Prema njegovim rečima, Jennifer je stigla s većom ekipom nego što su očekivali.

“Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona. Koncert smo pripremili s ekipom od 230 osoba, a pored njih bilo je angažovano i hotelsko osoblje. Minimalno 520 ljudi bilo je angažovano na celom događaju. Pevačica je imala 230 kofera”, ispričao je Ustertuna.

Među posebnim željama latino zvezde bila je i voda koja se naručivala iz inostranstva.

“Tražila je da jela ne budu previše ljuta. Probala je sve poslastice. Posebno joj se svideo med, marmelada od maline i omlet za doručak”, otkrio je prvi čovek antalijskog hotela.

On dodaje da je za ručak i večeru imala jela poput jastoga i škampi. Kako kaže, posebno joj se svideo sutlijaš, koji je dva puta naručila i tražila recept za tu poslasticu.

Facebook Comments

Kategorije