HIT! ŠOK! MA KAKO ŽELITE! STEFAN KARIĆ POTPUNO GOLIŠAV! ISPLIVALA FOTKA! REGION SE PODELIO ZBOG VELIČINE P#NISA OVOG ZADRUGARA! “VIDIM STEFANA ALI NE VIDIM…” (FOTO)

Podelite članak

Stefan Karić je i pre samog ulaska u treću po redu sezonu rijaliti show programa “Zadruga3” postao popularan nakon što su ga mediji spojili sa nekoliko devojaka sa domaće i regionalne javne scene.

On je pri ulasku na Šimanovačko imanje dobio titulu najvećeg zavodnika te je ušao u vezu sa Ivom Grgurić za koju danas nema mnogo lepih reči te se svakodnevno mogu videti napadi i uvrede koje baš on upućuje ka ovoj zadrugarki.

Da je najveći šmeker u Zadruzi kažu mnogi ali zašto je to tako još uvek niko ne može da da odgovor no verujemo da će vam sada bidi mnogo lakše.

Danas je isplivala fotografija do koje je redakcija TREND portala došla u posed a na njoj jeste potpuno golišav Stafan Karić koji se našao u wc-u zadruge u kojem se svađao sa Ivom Grgurić no cela ta svađa pada u vodu pošto su mnogi primetili da nešto ipak nedostaje ovom zadrugaru a šta je to, zaklučite sami.

View post on imgur.com

Facebook Comments

Kategorije