BEZBROJ DECE JE PO NJOJ DOBILO IME ALI DA SU RODITELJI ZNALI KRAJ SERIJE “IGRE PRESTOLA” TO SIGURNO NE BI URADILI! SADA SU OČAJNI! (PRIPAZI SPOJLER)

Podelite članak

Ako ste jedan od onih koji čekaju da se sve epizode emituju pa da tek onda pogledate poslednju sezonu serije “Igra prestola”, odmah da vam napomenemo da ovaj tekst sadrži spojlere i da ne čitate dalje.

Kako je svugde u svetu popularno da se deca nazivaju po likovima iz filmova i serija, tako su i imena Kalisi i Deneris dospela u jednom trenutku na top istu među onima koja se u poslednjih osam godina, koliko serija traje, daju novorođenim devojčicama. Međutim, kako niko nije znao kako će se serija završiti i šta će se još sve u njoj dešavati, mnogi roditelji se sada kaju zato što su se odlučili na ovaj korak, piše britanski “Independent”.

Prema zvaničnoj statistici, više od 4.500 dece u SAD nosi ime po likovima iz “Igre prestola”, od kojih 560 Kalisi (kraljica Dotraki naroda, titula koju Deneris nosi od prve sezone), a 163 Deneris, piše “N1info”.

Poslednje upozorenje, sledi spojler!

Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi došlo je do velike promene, te je obožavana Deneris Targerijan, Majka zmajeva, krenula stopama svog oca “Ludog kralja” i uz pomoć svojih zamejava spalila više desetina hiljada nevinih ljudi koji su se našli u Kraljevoj Luci.

Zbog ove promene, reagovali su roditelji dece koja nose ime po pomenutoj junakinji te je za američke medije jedna majka šetogodišnje devojčice šokirana raspletom rekla:

– Bilo je nekako razočaravajuće što je njena želja za moći prevladala. To nije bilo kul.

Facebook Comments

Kategorije