NASTAVLJA DA POSTAVLJA TRENDOVE U SVOM OKRUŽENJU! BIVŠI UČESNIK PAROVA NA SEBI IMA GARDEROBU KOJU NOSE ZVEZDE POPUT MIGOSA, 21 SAVAGE I OSTALIH!

Podelite članak

Kada ga sretnete na ulici možete na trenutak da pomislite da ste u Holywood-u, Miami-ju ili Milanu.

Vuka Đuričića ili vole ili mrze ali mnogi će se složiti sa činjenicom da ima ukusa (ukoliko poznaju ukus) pogotovo oni koji poznaju današnju modu a tome svedoče i najveće zvezde poput momaka iz grupe Migos koji nose iste “krpe” kao Vuk.

Bez presedana i zadržke Đuričić je svoju modnu školu stekao u svom okruženju okružen opasnim momcima tokom svoje mladosti i nikada se nije odrekao kvaliteta koji je kod nas prava retkost s obzirom da je glavna destinacija za kupovinu robe postao Novi Pazar umesto Trsta što je doprinelo vrtoglavom padu u modi no Đuričić ne odustaje od kvaliteta i klasike.

Ono što je izuzetno kod njegovog stila jesta i to da ga nemaju mnogi a da bi sebe održao na tom nivou brine Miroslav Milivojević i MODNA KUĆA MM STIL, kako je i sam Đuričič naglasio njegov “modni otac” koji jedini na ovim prostorima ima ekskluzivnu ponudu u orgraničenim serijama te se njegovi odabiri mogu prepoznati iz daljine a sve to možete naći u Novom Sadu u ulici Kralja Aleksandra br. 1.

 

 

Facebook Comments

Kategorije