ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH LIČNOSTI NA SVETU A ON SAMO ZA NJU ZNA! OVA LEPOTICA JE 11 GODINA STARIJA OD FUDBALERA A DONELA MU JE DVA SINA! POČETAK NJIHOVE LJUBAVI JE POPUT BAJKE! (FOTO)

Podelite članak

Zlatan Ibrahimović poslednjih nedelja je tema gotovo svih evropskih medija, a svakodnevno o njemu pišu na sportskim stranama. Za koji klub će fudbaler uskoro zaigrati, nije još uvek poznato, ali poznato je da će veliku ulogu u toj odluci imati njegova 11 godina starija supruga, Helena Seger.

Naime, godinama unazad jasno je da nekadašnja manekenka, a danas marketing stručnjak Helena Seger ima veliku ulogu, možda i najvažniju u životu proslavljenog sportiste.

Oko svega se konsultuje sa njom, a ako ga pitate da prokomentariše neku od žena, on uvek kaže:

– Kako to mislite druge žene. Ja volim samo jednu ženu!

Zlatan uspešno neguje porodični život daleko od javnosti, a u braku sa Šveđankom je dobio dvojicu sinova – Maksimilijana i Vinsenta. Ipak, Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i rekla.

Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca:

Facebook Comments

Kategorije