IPAK ĆE UĆI U PAROVE?! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA BIZE DONA BALKANA I MILOMIRA MARIĆA?! PRIHVATILI SU NJEGOVE USLOVE?! SLEDI SHOW!? (VIDEO)

Podelite članak

Još uvek je nepoznat datum početka osme sezone rijalitija “Parovi” ali su pojedini učesnici već poznati te se ove sezone u luksuznoj zemunskoj vili očekuje prava “ludnica” no jedan potencijalni učesnik se još uvek nećka jer kako je već rekao nekoliko puta “Ukoliko mi ne ispune uslove neću ulaziti, ne interesuje me”

Ivan Mitrović Biza je u par navrata javno prozvao produkciju okupljenu oko “Parova” i naglasio svoje uslove koje je kako je sam rekao dobio kao obećanje da će biti ispunjeni no sada je isplivao snimak razgovora gde Bizi direktno putem telefonskog razgovora Milomir Marić obećava da će mu svi zahtevi biti ispunjeni.

OVO MORATE DA VIDITE! MARIO ZNA OTKRIO KAKO JE I ZAŠTO BRENA UVRAČALA ACU LUKASA! EVO SA KIM ĆE MILJANA ZATRUDNETI I KAKVO BI JOJ BILO DETE!

“Ja hoću da dolazim na par dana pa da izađem, ne mogu da ostajem duže imam obaveze, porodicu”- rekao je Mitrović u snimku

“Može, samo dođi, pojavi se, uđeš na početku pa izađeš”- potvrdio je Marić

Kako je sve izgledalo i kako je tekao ceo razgovor između Kuševačkog Dona i čuvenog novinara Milomira Marića pogledajte u videu ispod teksta:

Facebook Comments

Kategorije