JEL OVO STVARNO?! OKONČAN RAT KIJE KOCKAR I LUNE ĐOGANI! ZA SVE JE ZASLUŽAN GAGI! (VIDEO)

Podelite članak

Sinoć je u Šimanovcima održana “Zadrugovizija”, a tokom ovog takmičenja učesnici rijaliti programa “Zadruga” gledaocima širom regiona priredili su spektakularnu noć koja će se dugo pamtiti.

Na sceni su se pojavili i Gagi Đogani i Iva Grgurić koji su izveli numeru “Smooth Criminal” od kralja popa Majkla Džeksona. U žiriju se nalazila i Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone ”Zadruge”, kojoj je Gagijeva ćerka Luna Đogani preotela tadašnjeg supruga Slobu Radanovića.

MA OVO SE NE PROPUŠTA! NIKAKO! MARIO BOJIĆ OBJASNIO!

Kada je Kija došla na red da komentariše, digla je na noge sve svoje fanove i fanove Lune Đogani, a onda je i usledio aplauz podrške za nju.

Zadruga

– Pa ovo je bilo fantastično, ja ne mogu da kažem ništa drugačije, kada je ovo bilo predobro! Oduševila sam se stvarno! – rekla je ona, a onda je usledio gromoglasni aplauz.Bez obzira na to što su Kija i Gagijeva ćerka bile ljute suparnice, Kockareva nije želela negativno da komentariše densera.

Kako je Gagi bio pod utiskom zbog ovoga, on je nakon nastupa uputio Kockarevoj pozdrave.

– Kija me je stvarno iznenadila. Kija, pozdrav. Baš sam iznenađen, ali je bila realna. Lepo je izgledala večeras Kija. Kada je ona pobedila, ja sam njoj čestitao – rekao je Gagi.

MA OVO SE NE PROPUŠTA! NIKAKO! MARIO BOJIĆ OBJASNIO!

Facebook Comments

Kategorije