JELENA MAĆIĆ “REŠILA” SLAĐU PETRUŠIĆ! VODITELJKA SE OGLASILA NAKON OBJAVE PERTRUŠIĆKE PA JOJ OČITALA LEKCIJU! “PRVO HITNA A ONDA U LAZU NA POSMATRANJE” (FOTO)

Podelite članak

Velika je šteta ali kada je reč o vili “Parova” koja je nekada važila sa luksuznu vilu u kojoj borave popularne ličnosti, ovih dana se samo priča o nasilju, prozivkama i mogućim tužbama koje su uperene ka Happy televiziji.

Od kada su Slađana Petrušić i Dušan Zdravković napustili vilu “Parova” uz diskvalifikaciju i nasilje koje je ispratilo istu na društvenim mrežama vlada prvi haos.

Petrušićeva koja je poznata po obmanjujućim objavama iz prošlosti rešila je da pokaže svoju ruku nakon incidenta za koji jedna strana tvrdi da je izazvala ona dok Petrušićka i Zdravković demantuju takve navode i čak pozivaju na silne tužbe, raskrinkavanja što radnika srećne televizije, što samih čelnika ali i vladnika Invej-a Predraga Rankovića Peconija”.

Bivša voditeljka i učesnica ovog rijalitija u toku proteklog dana objavila je fotografiju na kojoj se jasno mogu videti povrede zglobnog dela njene ruke za šta je ona okrivila radnike obezbeđenja dok drugi tvrde da je pokušala sebi da preseče vene.

Petrušićeva je nekoliko puta do sada menjala priču dok se zvanični Happy još uvek nije oglašavao tim povodom ali zato jeste voditeljka ovog rijalitija, Jelena Maćić koja je rešila da “reši” Slađu Petrušić.

Резултат слика за jelena macic parovi

Nakon Slađine objave u kojoj ona označava Milomira Marića kao zaštićeno lice jer je pozvana na saslušanje zbog uznemiravanja glavnog urednika srećne televizije Maćićka je odlučila da se oglasi putem društvenih mreža i prokomentariše celu situaciju:

“Ne znam kako je to kod vas u Hrvatskoj, ali kod nas u Srbiji kad je neko bahat, istripovan, agresivan i sklon samopovređivanju, ne zove se policija nego hitna pomoć a onda se prosledi u ustanovu zatvorenog tipa Laza Lazarević na posmatranje. Na stranu što je presmešna ideja loženja mase…ajmo…a sad idemo…jako! Dođite sebi ne bilo vam teško. ENDE!”- poručila je Jelena da bi ubrzo, verovatno strahujući za svoju bezbednost obrisala objavu

 

Facebook Comments

Kategorije