MALOLETNIK UBIO ČOVEKA KOD RIBARSKE BANJE! UBISTVU PREDHODOVALA SVAĐA! ISPALIO DVA HICA U ŽRTVU!

Podelite članak

Tinejdžer (17) iz lovačke puške ubio je mladića (28), nadomak sela Ribarska banja kod Kruševca. Upucavanju je prethodila rasprava i fizički konflikt mladića u kom je maloletnik pretučen. Osim 17-godišnjaka, uhapšeni su i trojica Kruševljana zbog prebijanja i protiv njih će biti podneta prijava.

Mladić (17) se sumnjiči da je, nakon kraće rasprave i fizičkog konflikta, ispred ugostiteljskom objekta, ispalio dva hica iz lovačke puške, od kojih je jednim usmrtio dvadesetosmogodišnjaka na licu mesta. Osumnjičeni je pronađen pretučen nedaleko od lica mesta, nakon čega je hospitalizovan.

[wpdevart_like_box profile_id=”1139334056222084” connections=”show” width=”1900” height=”270” header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, viši tužilac za maloletnike saslušao je osumnjičenog.

Po zahtevu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenog će saslušati sudija za maloletnike Višeg suda u Kruševcu. Zbog postojanja osnova sumnje da su pretukli maloletnika i teško ga povredili, dvojici Kruševljana i jednom mladiću iz okoline Kruševca, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.

Dnevni TREND Magazin/Blic.rs

Facebook Comments

Kategorije