MANUEL STOJANOVIĆ OTKRIO SVE O MARKU MILJKOVIĆU! REŠIO POTPUNO DA RASKRINKA LUNINOG BIVŠEG DEČKA! “POKUŠAO JE DA MI PREOTME POSAO”

Podelite članak

Manuel Stojanović je progovorio o njegovom odnosu sa Markom Miljkovićem i vidno je razočaran u nekadašnjeg prijatelja i u njegove reči koje je izneo u Imaginarijumu, a kako on kaže, Miljković ga je spominjao sve tri sezone Zadruge, ali on nije reagovao, ali je Marko ovog puta preterao.

HIT! NOVO! MARIO BOJIĆ VS SKANDALOZNE VESTI! OVO SE NE PROPUŠTA!

Podsetimo, Miljković je u sukobu sa Mlađanom Jovanovićem pomenuo svog nekadašnjeg prijatelja i kako on kaže saradnika Manuela Stojanovića u negativnom kontekstu, što je žestoko isprovociralo Manuela, pa je objavio niz prepiski sa Miljkovićem u kojima mu on traži veću platu, pa se pominje i Markovo korišćenje nedozvoljenih supstanci.

“Poslednji put se oglašavam na tu temu. Da me taj dečko nije pomenuo na nacionalnoj televiziji, ne bih se nikada ni oglašavao kada je on u pitanju. Ali pošto se to desilo, čisto da kažem kako je bilo! On i ja smo bili nerazdvojni, družili smo se, dolazio je čak kod mene u Pirot na slavu! Pored toga smo izlazili zajedno, noćni život, vodili smo zajedno devojke kući… kažem kako jeste! Pomagao sam mu, jeste nezahvalno da sada pričam, ako sam nekome pomagao u nekom trenutku, pomagao sam mu od srca!”, rekao je Manuel.

“Glupo je sada da pričam šta sam ja učinio za njega, ali sam činio i neću sada da potenciram šta, ali sam dosta toga učinio! Očigledno su njemu nakon toga porasli apetiti, video je da ja zarađujem više od njega, da sedim kući, a da on ide da vozi i da se cima… ja sam završavao šta sam imao uglavnom od kuće ili sam išao na neke bliže destinacije gde sam radio po drugim lokalima”, nastavio je Stojanović, pa dodao:

“On je pokušao nakon toga da mi preotme posao i pozivao se svuda na moje ime, hvala Bogu nije uspeo u tom trenutku, ali to je posao kojim se ja više ne bavim”, rekao je on.

HOLLYWOOD, CA – JANUARY 12: Actors Brad Pitt and George Clooney attend the 17th Annual Critics’ Choice Movie Awards held at The Hollywood Palladium on January 12, 2012 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for VH1)

“Mi smo bili drugari i bio je vozač, naravno da je radio i zarađivao je i onda je posle meni rekao kao: “Ti da si neki drug, mi bismo radili pola-pola, ne bi mi davao bednih 150, 200 evra po vikendu” i to je to. Očigledno su dečku porasli apetiti i tu je sve puklo. Od tada nisam progovorio reč sa njim, ima već 3-4 godine, ne znam ni ja kad je to bilo. Stvarno ga ne uzimam u usta, niti želim da ga uzimam u usta! Ja radim stvarno ozbiljan posao, već 3 godine, ne zanima me rijaliti, ne bih nikada ni ušao u taj isti rijaliti, niti mi treba da se spuštam na taj nivo, po novinama i ovako da se priča, ali jednostavno isprovocirao me je, evo nakon treće sezone tog rijalitija i morao sam da kažem kako jeste”, rekao je Manuel.

HIT! NOVO! MARIO BOJIĆ VS SKANDALOZNE VESTI! OVO SE NE PROPUŠTA!

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas 

Facebook Comments

Kategorije