BRUTALNO SEKSI! ADRIJANA LIMA U KANU BEZ BRUSA! HALJINA SA PREDUBOKIM PROREZOM IZAZVALA PROBLEME! (FOTO)

Podelite članak
Bivši Viktorijin anđeo Adrijana Lima na prestižnom festivalu u Kanu zablistala je u dugoj haljini sa dubokim šlicem, a onda je zbog kreacije imala mali peh i umalo pred fotoreporterima pokazala previše.

Lima je u dugoj plavoj šljokičastoj haljini sa otvornim leđima, koja je istakla njenu figuru od glave do pete, oduševila sve, ali lepa Brazilka pri izboru haljine nije razmišljala da li će predubok šlic na kreaciji Michaela Korsa otikriti previše.

Adrijana je pozirala fotoreporterima, a rukom je konstantno prekrivala donji deo kako paparaci ne bi fotografisali nešto što ne treba.

Lepa Lima je fotgrafiju u haljini objavila i na društvenim mrežama, a ispod posta dobila je brojne kompimente na račun celokupnog izgleda i izbora haljine.

Podsećamo, Adrijana je krajem januara ove godine raskinula sa turskim piscem Metinom Harom nakon veze od godinu ipo dana, a lepa glumica je, koliko je javnosti poznato, još uvek singl.

Crvenim tepihom Kanskog festivala prošetale su brojne manekenke i ličnosti iz svih sfera, a ovogodišnji prestižni Filmski festival traje od 14. maja do 25. maja.

Adrijana se prethodne večeri na žurki u okviru festivala pojavila u belom odelu, koje joj je takođe odlično pristajalo.

A dve večeri pre toga stigla je u Kan u ležernoj teksas varijanti i pozdravila prisutne prilikom ulaska u hotel.

Facebook Comments

Kategorije