POMALO BIZARNO!!! ANĐELINA DŽOLI SVOJOJ ĆERKI ZA ROĐENDAN POKLONILA “BEŽANJE OD KANIBALA”!!!

Podelite članak

Angelina Jolie odlučila je da priušti svojoj ćerki Shiloh nezaboravan trinaesti rođendan!

Naime, glumica je okupila nekoliko najbližih prijatelja svoje ćerke i odvela ih u lud provod u jednom od Escape Room-ova u Los Anđelesu.

“Oduvek je želela da ode u Escape Room, ali to do sada nije bilo moguće jer je uslov da ima punih trianest godina” , otkrio je izvor.

“Onaj u koji su otišli je poprilično mračan i uvrnut, i sumnjam da je to želja baš svakog tinejdžera“.

Prema njegovim rečima, plot Escape Room-a u kome su bili je o serijskom ubici kanibalu, koji se umorio od jedenja životinja, pa je sada prešao na ljude.

Prilično uvrnuto, ali kakva majka takva i ćerka” , dodao je izvor. “Ne treba zaboraviti da je Angelina jedno vreme nosila krv svog bivšeg supruga u bočici oko vrata“.

Inače, već ranije se pisalo da je Shiloh Jolie-Pitt posebna. “Ona je slobodnog duha, baš kao što je Angelina Jolie bila kada je bila mlada. Ne prati nikakva pravila” , priznao je izvor.

Shiloh je pridobila veliki uticaj i poštovanje nad ostatkom svoje porodice, pa je samim tim braća i sestre slušaju bez pogovora.

Ona je tihi lider. Svi je poštuju jer odbija da prati pravila i ustaljenost normalnog života. Uči sama, kada želi, šta želi, a isto se dešava i kada je u pitanju način na koji se oblači, ponaša ili deluje uopšte“.

Facebook Comments

Kategorije