MIĆA ĆE POLUDETI KADA ZA OVO ČUJE! EKSKLUZIVA! MARKO MILJKOVIĆ UDARIO U PARKIRANI AUTO LEPOG MIĆE! PEVAČ POZNAT PO RATNOHUŠKAČKIM TEKSTOVIMA IMA DA “PRSNE”! (FOTO)

Podelite članak

Da se možda i bolji rijaliti od same “Zadruge”odvija baš izvan Šimanovačkog imanja dokazuju brojne situacije iz spoljnog sveta u kojima su umešani učesnici ove sezone Mitrovićevog projekta.

Jedna od takvih situacija tiče se i ratom proslavljenog pevača “Lepog Miće” koji za sada nije svestan onoga što se desilo van Zadruge.

Naime, kako Dnevni TREND magazin ekskluzivno saznaje iz prve ruke, Marko Miljković je na Slaviji udario, tačnije debelo ogrebao prednji branik na automobilu Lepog Miće.

I sam Miljković potvrdio je za TREND da je sasvim slučajno ogrebao Pržuljev auto:

“Pre dva dana na slaviji kada sam se isparkiravao neko mi je stao previše blizu da nisam mogao da izađem bez da zakačim auto”- rekao je Marko Miljković za naš portal

U poslednje vreme postalo je opšte poznato da do zadrugara informacije iz spoljnog sveta stižu na više načina a kako će Lepi Mića podneti ovu vest ostaje nam da vidimo, u svakom slučaju, poznajući koliko Mića voli svoj auto moguće je da će zatražiti neku vrstu stručne pomoći od strane produkcije dok će sigurno ovo zapaliti još veću vatru u već lošim odnosima u kakvim su njih dvojica.

Facebook Comments

Kategorije