MILAN STANKOVIĆ IZAZVAO OGROMAN GNEV KOD NARODA! NA METI ZBOG BRENDIRANE MASKE! ON ONDA UDARIO JOŠ GORE: “Jer ko ne voli mene ne zaslužuje da živi”

Podelite članak

Milan Stanković podigao je ogromnu prašinu kada je objavio fotografiju sa brendiranom maskom na licu, međutim još veći haos nastao je kada se oglasio tim povodom, ističući da se “sve otrglo kontroli”.

“Smučili ste mi se sa koronom”, potpisao je tada fotografiju on, ali sve je doživelo totalni obrt pošto je rasprava “prenesena” na Tviter.

“Previše su glupi i obicni da shvate moj stil, izgled, lik, delo, mudrost, vrednost, fore, talenat. Ja bih to možda i mogao nekako uživo da im približim kad bismo imali dovoljno vremena i moje želje da me vole. Ili da napišem knjigu… Jer ko ne voli mene ne zaslužuje da živi”, napisao je Milan na svom Tviteru, što je tek pokrenulo lavinu komentara.

“Obriši ovaj Tvit”, samo je jedan u moru njih, ali pevač se nije mnogo obazirao na negativu, već je insistirao na tome kako je “njegov Tviter za ljubav i lepo i to je sve.”

Facebook Comments

Kategorije