NAJVEĆA LEGENDA HOLIVUDA KIRK DAGLAS PROSLAVIO SVOJ 103. ROĐENDAN! NJEGOV UNUK KAMERON OBJAVIO SLIKE SA SLAVLJA A TORTA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Podelite članak

– Srećan rođendan, ćale… Ti si poklon ovom svetu, svetlost koja vodi i moja inspiracija. Volim te – napisao je Kameron Daglas, sin Majkla Daglasa i Kirkov unuk.

Legenda svetske kinematografije, glumac Kirk Daglas, napunio je 103 godine. Povodom ovog jubileja, u porodičnoj kući Daglasovih održana je rođendanska zabava. Kakva je atmosfera, prikazao je Kirkov unuk, sin Majkla Daglasa, Kameron Daglas, koji je na Instagramu objavio nekoliko fotografija.

Naravno, u centru pažnje je bio slavljenik Kirk Daglas.

– Srećan rođendan, ćale… Ti si poklon ovom svetu, svetlost koja vodi i moja inspiracija. Volim te – napisao je Kameron u svom emotivnom statusu.

Rezultat slika za kirk douglas

Sin Majkla Daglasa objavio je tri fotografije. Na prvoj Kameron pozira sa svojim dekom i slavljenikom, Kirkom Daglasom.

Na drugoj slici se nalazi torta koja je potpuni hit. Naime, na njoj su prisutni motivi iz filma “Spartak”, koji je proslavio legendarnog glumca. Na torti se nalazi kaciga, kao i gladijatorski mač, budući da je Kirk Daglas igrao lik Spartaka u ovom ostvarenju.

Treća je grupna fotka na kojoj se nalaze Kirk i članovi njegove porodice, supruga En, unuk Kameron, kao i prijatelji porodice Daglas. Na slici nisu Majkl Daglas i njegova supruga Ketrin Zita Džons, koji se trenutno nalaze u na jednom događaju u Nju Delhiju, u Indiji.

Evo i fotografija sa rođendana, koje možete listati klikom na strelicu sa desne strane ove objave.

 

Facebook Comments

Kategorije