NAKON ŠTO JE IZAŠLA IZ LUDNICE OGLASILA SE BRITNI SPIRS: “NE BRINITE VRATIĆU SE USKORO”

Podelite članak

Pre nekoliko nedelja, pojavila se informacija da je Britney Spears u psihijatrijskoj ustanovi protiv svoje volje. Fanovi su počeli da pišu peticije za “oslobođenje”, a pojavili su se i neverovatne e-mail prepiske iz 2007. godine, koje je navodno ona pisala.

Sve ovo demantovala je pop zvezda lično, obrativši se pratiocima na Instagramu dugačkom porukom i kratkim videom u kome je probala da ih uveri da je sve u redu.

“Ćao ljudi, javljam se svima koji su prethodnih dana bili zabrinuti za mene. Sve je u redu. Moja porodica je prošla kroz mnogo stresa i anksioznosti u poslednje vreme, pa mi treba vremena da se izborim sa time,” poručila je Britney.

“Ne brinite, vratiću se uskoro,” dodala je ona, a ispod objave demantovala još neke od glasina koje ovih dana kruže internetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears) дана

Želela sam da se javim jer su stvari izmakle kontroli. Sve ove glasi, pretnje smrću mojoj porodici i mom timu i mnoge truge stvari – stvarno se izgovaraju lude stvari. Uzela sam neko vreme za sebe, ali sve što se dešava samo mi otežava stvari. Ne verujte svemu što je napisano i što čitate,”napisala je.

Britney je potom optužila bivšeg menadžera Sama Lutfija koji je u njeno ime pre više od deceniju slao “lažne e-mailove” i indirektno se opratila pokretu #freebritney, koji tvrdi da je ona u instituciji protiv svoje volje.

“Kruže lažni e-mailovi koje je pre nekoliko godina napisao Sam Lutfi… ja ih nisam napisala. On se pretvarao da sam ja i komunicirao sa mojim timom lažnom e-mail adresom,” objasnila je.

“Moja situacija je jedinstvena, ali verujte mi kada kažem da radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku. Možda ovo ne znate o meni, ali ja sam jaka i borim se za ono što želim. Vaša ljubav i posvećenost je sjajna, ali ono što mi treba u ovom trenutku je malo privatnosti da se izborim sa svim teškim stvarima koje mi život donosi. Ako biste to mogli da uradite, bila bih vam zauvek zahvalna. Volim vas,” poručila je Britney.

“Napreduje. Hvala vam na brizi. Zaista je sjajno. Njeni fanovi su divni jer su toliko brižni, ali ona se oporavlja. Nema potrebe za brigom” poručio je Asghari.

I Britneyna sestra Jamie Lynn Spears dan ranije reagovala je na optužbe da njenu sestru porodica drži zatočenom. Ona je objavila video nastao pre više od 10 godina, na kojoj njih dve hodaju dok ih jeziva horda fotografa prati u stopu.

“Ko je bio ovde pre 10 godina?! Bila sam tu pre svih vas i biću i posle. Volim moju sestru svim svojim bićem. Tako da, ko god da tvrdi drugačije može slobodno da (**) odavde sa komentarima koji nemaju veze sa istinom”napisala je ispod videa.

Američki mediji javljaju da je Britney zaista odlučila da sama potraži pomoć, “Shvatila je da mora da se fokusira na zdravlje. Niko je nije naterao da to uradi,” kaže izvor magazina People.

Iako je prošle godine najavila koncertnu rezidenciju Domination u Las Vegasu, u januaru je otkazala zbog zdravstvenih problema oca Jamija, pod čijim je starateljstvom od 2007. godine.

Facebook Comments

Kategorije